Veranderdrang in de tuin

Fatboy zitzak

Ik geloof dat ik de afgelopen maanden echt onwijze veranderdrang heb. Naast de woon- en eetkamer, de keuken en de hal is nu de tuin één van de plekjes die ik graag wil gaan aanpakken. Nu hoor ik je denken; waarom in hemelsnaam?! Maar voordat ik het uitleg, lijkt het mij eerst verstandig om te vertellen om welk plekje van onze tuin het gaat.

Ik heb het namelijk over ons grindterras. Nu hoor ik je opnieuw denken: ‘daar is toch niks mis mee?’. Daar geef ik je gelijk in! Het terras ziet er erg gezellig uit! Maar functioneel is ‘ie niet…

Decoratie item

Fatboy zitzak

Zo is onze picknicktafel juist meer een ‘sta-in-de-weg’ (ofwel een ‘ik-sta-hier-meer-ter-decoratie-item’’) geworden sinds wij ons stoere loungeset hebben. Tijdens het barbecueën met vrienden zitten we namelijk nooit te eten aan de picknicktafel, want (geef toe); onderuit gezakt op een loungeset zit veeeel fijner dan een picknicktafel zonder rugsteunen.

Fatboy zitzak

Dit is dan ook de reden dat ik alvast ben begonnen met wat kleine veranderingen. Meer veranderingen kunnen momenteel ook nog niet, want meneer de picknicktafel verblijft nog steeds in onze tuin. Zo kwam ik op het idee om eens te gaan voor een grote zitzak van Fatboy. Een niet geheel onbekend merk voor mij. Ik heb namelijk al Transloetje en Baboesjka in mijn bezit.

Ook voor in de mancave

Fatboy zitzak

Op de Original Outdoor kun je namelijk heerlijk relaxen met een fijn magazine of languit liggen om lekker te gaan zonnen. Je kan het zo gek niet bedenken, want een zitzak kun je altijd weer anders neerzetten of leggen. Eigenlijk heeft een zitzak zoveel mogelijkheden! Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar nooit echt bij stil gestaan heb… Ik zag ze namelijk vaak voorkomen in beachclubs of juist in kinderkamers of mancaves. Daarover gesproken; zo heeft hubby er ook nog iets aan voor in de herfst- en wintermaanden, want dan hopen we toch wel echt onze mancave (op zolder) af te hebben.

Maar voor nu zijn Poes en ik heel blij met ons extra lounge plekje! Hebben jullie ook een zitzak?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fatboy.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?