Een lampje voor iedere plek

Transloetje Fatboy

Voor degene die mij een beetje kennen, is bij ons in huis niks lang hetzelfde. Nou ja, op de grote meubels en de verlichting na dan! Daarom is het voor mij ook belangrijk om altijd op zoek te gaan naar accessoires en kleine meubeltjes die meerdere functies kunnen hebben op verschillende plekken. En een paar dagen geleden maakte ik kennis met weer zo’n leuke hebbedingetje! 

Namelijk Transloetje. Geef toe: alleen de naam is toch al té leuk? Maar er is nog veel meer!

Het schattige Transloetje

Transloetje Fatboy

Daarom stel ik eerst Transloetje aan je voor. Zij is namelijk van het merk Fatboy. Het merk wat in mijn hoofd vooral bekend staat om de zitzakken. Maar hun assortiment is veel groter dan dat! Naast de zitzakken en de verlichting hebben ze nog veel meer leuke outdoor producten. Stiekem was ik zelf een beetje verbaast waarom ik dit nooit eerder geweten had… Maar goed, het schattige Transloetje heeft nog veel meer leuke feitjes!

Transloetje Fatboy

Zo is Transloetje een transparant lampje dat geïnspireerd is op oma´s nostalgische schemerlamp. Alleen dan nu in een modern jasje! Grappig toch? Daarnaast is het lampje verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Handig, want niet iedereen heeft zo´n blauw huisje als ons, haha. Niet zo gek dan ook dat ik voor de blauwe variant koos. ;) En ze heeft drie verschillende lichtstanden. Met een klein tikje op de voet kun je het lampje zo aanzetten.

Het handige Transloetje

Transloetje Fatboy

En nu ik het uiterlijk van Transloetje aan jullie heb voorgesteld, is het tijd voor de praktische kant van haar: ze is namelijk volledig draadloos! Super fijn, want daardoor kan ze overal gebruikt worden! En daarmee bedoel ik dan ook buiten. Ik zie de zomeravonden al voor mij… Transloetje moet je wel eens in de zoveel tijd eventjes opladen (met het bijgeleverde kabeltje), maar dat is het enige moment dat ze eventjes aan een draadje zit…

En inmiddels is Transloetje hier niet meer weg te denken! Ze staat erg gezellig op de eetkamertafel tijdens het ontbijt, past perfect bij onze blauwe muur op het tvmeubel, dient als prima vervanger voor een paar kaarsjes bij de bank en zorgt voor een sfeervolle slaapkamer. En zo kan ik nog wel eventjes door gaan. Ik heb er in ieder geval een Fatboy icoon bij sfeervolle en zoals Fatboy zelf zo mooi zegt ‘Never a dull moment‘.

Wat vinden jullie van Transloetje?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fatboy.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Thuisinzeeland
  2 augustus 2017 / 07:51

  Transloetje is super leuk Ik zou er ook wel één willen hebben

 2. 2 augustus 2017 / 09:43

  Transloetje vind ik heel erg leuk! Wat is die leuk en je kan hem overal combineren. :)
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?