Zitplek, bijzettafel of sierkussen?

Baboesjka

Ik ben, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, dol op functionele items! Maar ik houd ook van items die net eventjes een tikkeltje anders zijn dan de rest… Een paar maanden geleden maakte ik al kennis met het draadloze lampje van Fatboy en sinds die tijd ben ik helemaal weg van hun multifunctionele producten. En daarom besloot ik om de poef Baboesjka te verwelkomen in huis.

De Baboesjka poef is geïnspireerd op de Russische Matroesjkapoppen.  De riem van de poef verbindt de 3 kussens tot één geheel, maar je kunt de kussens ook apart van elkaar gebruiken! Reden genoeg voor mij om te testen hoe ik de poef in ons huisje kan toepassen.

Als bijzettafel

Baboesjka

Bijzettafeltjes kan ik nooit genoeg hebben! En omdat de leren riem de drie kussens stevig op z’n plek laat zitten, kan de Baboesjka ook prima als bijzettafeltje gebruikt worden. Mocht ik dan toch een keertje een ongelukje hebben met mijn glas drinken dan is dat helemaal niet erg. De poef is namelijk gemaakt van vuilafstotende stof en gemakkelijk schoon te maken met een natte doek. Dus… in de zomer mag ‘ie ook nog eens gewoon naar buiten!

Als zitplek

Baboesjka

Geef toe; de poef past prima bij onze eetkamer toch? De kleuren van de kussens matchen namelijk perfect met onze muur, het daybed en de houten meubels. Ik koos voor Eusebio Cinza uitvoering vanwege de zachtprijze kleuren. En omdat de rest van de items in de eetkamer rustig zijn, valt de Baboesjka met zijn printje hier extra op. Maar misschien wel het belangrijkste: de poef zit heerlijk comfortabel. Daar houd ik het wel een poosje op vol!

Als sierkussen

Baboesjka

Ik zei het net ook al eventjes; de kussens kunnen ook apart val elkaar gebruikt worden. Bijvoorbeeld als sierkussens in de woonkamer, of gewoon als een fijn zitkussen op de vloer. Ik vind het wel lekker speels staan in onze woonkamer en tegelijkertijd maak ik Poes hier weer héél blij mee. Want stiekem heeft ‘ie al een van de kussens geclaimd. Het zal ook eens niet…

Wat vind jij van deze poef?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fatboy.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 10:56

  k vind de poef echt heel erg leuk! Heel eigenwijs leuk! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • judith-huls
   Auteur
   2 november 2017 / 22:18

   Awh dankjewel meis! Zo leuk dat je altijd een reactie achterlaat! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?