Eindelijk een grote-mensen-tuin

tuin Hartman loungeset

Als de weerberichten mogen geloven, kunnen we dit weekend lekker in de tuin vertoeven! En ik kan niet wachten! Maar dat zal je mij zo’n twee weekjes geleden nog niet hebben horen zeggen, want in ons oude loungesetje was dat relaxen dit jaar (denk ik) niet meer gelukt. Steeds vaker vielen daar wat latjes uit, spoot hubby met de hogedrukspuit perrongeluk de verf er af en laten we dan maar niet over de (onwijs verkleurde en kapotte) kussens beginnen… Hoor je mij al gillen om een make-over? 

Dat valt bijna niet te missen toch? En gelukkig kwam die tuinwens uit! Want sinds deze maand hebben we een nieuwe loungeset van Hartman. En jeetje, wat een verschil! Ik durf jullie eigenlijk niet echt de before foto’s te laten zien. Sterker nog; die heb ik niet eens op dit plaatje na… Maar (gelukkig voor jullie) kwam Furnlovers de before & after vastleggen op film die jullie onderaan dit blogje kunnen vinden. Tijd om jullie kennis te laten maken met onze ‘grote-mensen-tuin’!

Relaxen in het groot

tuin Hartman loungeset

Ja, zo noem ik onze tuin nu echt, want ons nieuwe loungeset (Titan) is echt groot! En daar hebben we natuurlijk bewust voor gekozen. Ik vind het namelijk belangrijk dat je in de tuin lekker kan relaxen en je eigen plekje kan creëren. Zo kan ik nu zelfs lekker zonnen op deze loungeset want ik pas met een gerust hart helemaal languit op de loungebank. Zo fijn! En dat niet alleen; de loungestoelen zijn ook lekker ruim! Neerploffen met mijn benen schuin naast mij is geen probleem.

tuin Hartman loungeset

Daarnaast past deze loungeset perfect bij de rest van onze tuin! Het donkergrijze frame heeft dezelfde kleur als onze grijs geverfde buitenmuren en de lichtgrijze loungekussens matchen juist weer bij ons grind. En met de blauwe kussens en accessoires heb ik het gevoel van binnen nu ook weer naar buiten gehaald. Een tuin zonder blauw bij ons kan natuurlijk niet hè! :)

Make-over video in samenwerking met Furnlovers

tuin Hartman loungeset

Benieuwd geworden naar de before van onze tuin? Bekijk dan de onderstaande video van Furnlovers. Zij hebben de hele make-over van begin tot het eind vastgelegd. Super leuk!

Nu is ons (tuin)plaatje helemaal compleet! Mocht je mij kwijt zit dit weekend of voorjaar? Dan ben ik lekker aan het loungen in onze grote-mensen-tuin! 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hartman, Furnlovers en Social Connectors. 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?