Make-over | industriële slaapkamer

industriële slaapkamer

Misschien ben ik één van de weinigen (of juist velen) die houd van verandering in het interieur. Ik kan gewoon niet lang tegen hetzelfde en wordt het dan als het ware helemaal ‘zat’. Sterker nog: ik word soms wel eens een tikkeltje nerveus als alles te lang hetzelfde is. Mijn interieur-engeltje komt dan weer even naar boven en schreeuwt om verandering. 

Ha. Een maand geleden was niet alleen de studeerkamer toe aan een make-over, maar de slaapkamer ook alweer! Of naja, ik was gewoon uitgekeken op hoe de slaapkamer er nu uit zag (en dat terwijl ie er nog geen eens één jaar zo uit zag). Ik weet niet hoe het kwam, maar ik was de lambrisering gewoon zat en wilde de slaapkamer nog lichter maken. Benieuwd hoe de slaapkamer er eerst uitzag? Kijk dan hier!

De make-over

Toen ik stage liep bij vtwonen, kreeg ik o.a. een rol behang met bakstenen print uit de vtwonen collectie. Ik vond het zonde om het behang niet te gebruiken en dat bracht mij op het idee voor de ‘nieuwe’ slaapkamer. Zo ben ik aan de gang gegaan met het behang er heb ik er stukken uit geknipt. Vervolgens sauste ik de gehele slaapkamer muur wit en plakte ik de stukken behang er willekeurig op. Hallo industriële slaapkamer!

plant industriële slaapkamer

Nieuwe meubels

Maar het veranderen van de muur was niet het enige wat wij deden. We besloten dat het eindelijk tijd werd voor een nieuw bed en kozen voor en boxspring. Geloof mij, ik wil nooit meer terug! Bij een nieuw bed horen ook nieuwe nachtkastjes. Zelf vind ik de standaard nachtkastjes saai, dus gingen we voor 2 bijzettafeltjes! En tadaaa, onze slaapkamer is weer als nieuw!

meubels industriële slaapkamer

PS. Ik vergeet helemaal te vertellen dat onze slaapkamer nu echt een stuk groter oogt.

PPS. Ook de televisie hangt nu aan de muur (maar dat is te saai om te fotograferen).

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 11 mei 2016 / 11:07

  Stoer gedaan zo met de stukken behang! Mooie slaapkamer :)

 2. 11 mei 2016 / 20:08

  Wauw, zo gaaf! Heel leuk bedacht met dat behang, ziet er echt heel tof uit. Liefs!

 3. 12 mei 2016 / 11:58

  Ik hou van een industriel stijltje, ik vind het zo tof!
  Liefs! Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?