Het eindresultaat van de ‘nieuwe’ slaapkamer


Misschien ben ik één van de weinigen (of juist velen) die houd van verandering in het interieur. Ik kan gewoon niet lang tegen hetzelfde en wordt het dan zat. Sterker nog: ik vind het dan niet meer mooi. En wat niet mooi is, moet weg of veranderd worden. Ik laat jullie graag mijn woon make-overs zien en hoor graag of het een goede verandering is geweest of juist helemaal niet.

OMG. Ik ben echt laaiend enthousiast dat ik eindelijk na 2 weken het eindresultaat van de nieuwe slaapkamer aan jullie kan laten zien. Geloof me, ik spring echt een gat in de lucht! Wat is de slaapkamer ontzettend veranderd vergeleken de ‘oude’ slaapkamer. Voor een kleine terugblik kan je even naar dit artikel gaan. De bladeren die in de fotolijstjes zitten, komen uit eigen tuin. Dat maakt ze nog net even ietsjes leuker dan dat ze al waren, haha! Ik stop nu met vertellen en laat alles aan jullie over, want ik ben zooo onwijs benieuwd naar jullie reacties! Is deze ‘nieuwe’ slaapkamer een verbetering of juist niet?


Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 27 juli 2015 / 07:50

  Ziet er leuk uit! Vooral die schilderijtjes met planten! Leuk idee!

 2. 27 juli 2015 / 07:50

  Jeej! Hier heb ik op gewacht! Het is een prachtig eindresultaat! Je hebt het mooi rustig gehouden :) Ik vind de fotolijstjes fantastisch!

 3. 27 juli 2015 / 07:50

  Pretty! Jullie slaapkamer is echt mooi geworden :D en ziet er ook een stuk rustiger uit ;)

  xxx

 4. 27 juli 2015 / 07:50

  Wauw, wat mooi is het geworden zeg. Heel erg gaaf! Ook super leuk met de lijstjes aan de muur :)

 5. 27 juli 2015 / 07:50

  Ik verander het liefst ook continu mijn interieur, het is mooi geworden zeg!

 6. 27 juli 2015 / 07:50

  I love it! Echt heel leuk, en het geeft echt een rustige vibe: een kamer waar je goed kan uitrusten, ahah :)

 7. 30 juli 2015 / 14:33

  Wat een heerlijke grote slaapkamer :D Onze slaapkamer is zo klein, dat mijn kledingkast geen deuren meer heeft (die gingen anders niet open xD). Ach, we zijn studenten dus we mogen niet klagen :)

 8. 30 juli 2015 / 14:33

  Een heerlijk rustige slaapkamer.
  Niet te druk. Mooi!

 9. 30 juli 2015 / 15:00

  Wauw heel veel beter dan dat streepjes behang! Heel mooi geworden :) Vind het leuk dat het kastje precies dezelfde kleur als de muur is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?