Sneak peek van de nieuwe slaapkamer


Misschien ben ik één van de weinigen (of juist velen) die houd van verandering in het interieur. Ik kan gewoon niet lang tegen hetzelfde en wordt het dan zat. Sterker nog: ik vind het dan niet meer mooi. En wat niet mooi is, moet weg of veranderd worden. Ik laat jullie graag mijn woon make-overs zien en hoor graag of het een goede verandering is geweest of juist helemaal niet.

Vorige week vertelde ik jullie in dit artikel dat ik ben begonnen met de slaapkamer een andere look te geven. En ik kan alvast verklappen (en waarschijnlijk zien jullie het zelf ook al wel) dat dit al helemaal geslaagd is! De slaapkamer is nog niet helemaal af. Lees; de accessoires moeten nog opgehangen worden. Daarom laat ik jullie eerst nog even een kleine ‘sneak peek’ zien. Oh en nog een grappig weetje: zelf dachten we dat we lichtgrijze muurverf hadden gekocht, maar dit blijkt niet helemaal waar. Het heeft juist meer iets van een blauwachtige tint weg. Maar ik vind het kleurtje juist heeeel tof! Ik ben heel erg benieuw wat jullie er nu al van vinden…


Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 21 juli 2015 / 08:12

  Mooi! Ziet er gaaf uit zeg. Ben benieuwd naar de accessoires.

 2. 21 juli 2015 / 08:12

  Waaaauw, het is echt zo mooi! Ik ben de laatste tijd ook echt weg van de grijs-paars-blauw achtige tinten en dit plaatje klopt echt helemaal. Dat heb je echt goed gedaan, schouderklopje voor jezelf! En wat een leuke blog heb je! Liefs, X

 3. 22 juli 2015 / 08:43

  Ziet er tof uit! Ik vind dit ook een heel erg mooi kleurtje! Ben benieuwd naar het totaalplaatje :-).

 4. 22 juli 2015 / 08:43

  Heel herkenbaar; ik ben dol op verandering in mijn interieur! haha :) Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijk resultaat, het nachtkastje vind ik alvast heel mooi; ik heb namelijk dezelfde ;) !

 5. 22 juli 2015 / 08:43

  Ik ben fan, dat ding ( hoe heet dat, ik kan even niet op de naam komen haha ) boven je bed vind ik erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?