Speels effect met spiegels


Sinds mei 2014 wonen vriendlief en ik samen in ons eigen opgeknapte huis(je). Vandaar dat de rubriek ‘Een kijkje bij ons thuis’ vanaf nu elke vrijdag zal gaan verschijnen. In deze rubriek vind je elke week één item waar ik gek op ben bij ons thuis.

Ik kom er nu pas achter dat het al bijna weer een maand geleden is dat ik jullie een kijkje liet nemen in ons huis. Inmiddels is er al weer genoeg veranderd. Ik kan geloof ik gewoon niet lang tegen hetzelfde en krijg dan weer een inspiratiebui dat alles anders moet. Maar héy, dat houd je van de straat… Dit keer heb ik de ‘standaard’ spiegel die bij ons in de hal hing, namelijk een rechthoekige met houten lijst, vervangen door 2 kleinere spiegels en een leuke quote op hout. Het staat een stuk speelser, en het leuke is nog: vriendlief heeft nu zijn eigen spiegel, maar ik ook. Allebei op onze eigen hoogte!

p.s. de spiegels zijn te koop bij de Xenos.


Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 3 juli 2015 / 20:32

  Spiegels zijn altijd leuk. Ik houd van het licht :)

  xo

 2. 3 juli 2015 / 20:32

  Die spiegeltjes zijn leuk zeg! Ik had dat vroeger ook best vaak, dat ik steeds alles in huis wilde veranderen of dan weer inspiratie kreeg om plekjes opnieuw in te richten.

 3. 7 juli 2015 / 08:30

  Spiegels zijn altijd mooi. Ik kan ook niet wachten met het inrichten van ons toekomstige huisje. Het komt steeds dichterbij bij ons

 4. 7 juli 2015 / 08:30

  O wat mooi, ziet er heel leuk uit!
  Liefs. Jonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?