Eindelijk vond ik de Birkenstocks die ik al zolang zocht!


Ik ben er gewoonweg niet voor gemaakt om zo nu en dan één van mijn outfits te laten zien. Daarom zal je ook nooit de rubriek ´outfit of the day´ tegenkomen op FAFOHOLIC. Maar omdat FAFOHOLIC wel een lifestyle blog is, deel ik juist heel graag met mijn nieuwste aanwinsten en wishlists met jullie! Zowel op fashion als op interieur gebied.

Voordat ik begin, ik weet dat de meningen over Birkenstocks verdeeld zijn. 1 je houd ervan of 2 je vind ze echt spuuglelijk. Ik behoor tot de eerste categorie. Ik liep tot vandaag nog op mijn Birkenstock (Madrid) slippers en die kocht ik alweer twee jaar geleden! Omdat ze zo hemels liepen, wilde ik ze echt niet inruilen. Totdat ik verliefd werd op de Birkenstocks Arizona…Eigenlijk was ik al een poosje opzoek naar het type Arizona, maar ik vond ze of alleen in de kindermaat, of alleen in de mannenmaat. Toen ik op de webshop van Nelson schoenen keek, vond ik daar de juiste Birkenstocks wel! (Misschien ken je de webshop al wel, want ik heb daar mijn tropische sneakers ook vandaan).  Zo enthousiast dat ik was, bestelde ik de Birkenstocks direct! En vandaag kwamen ze al binnen: perfect getimed met dit mooie weer! Ik ga ze nu alvast inlopen, want uit mijn eigen ervaring weet ik dat mijn voeten de eerste week te maken krijgen met blaren… Maar daarna kan je niet meer zonder ze! :)
Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 16 juni 2015 / 06:44

  Ik ben iemand die ze ook heel erg leuk vind! En ik moet zeggen dat ik dit model dan toch ook wel het allerleukste vind. Van het eerste model ben ik niet zo'n fan.

 2. 16 juni 2015 / 06:44

  mooie stocks hoor, daar kan je van genieten.

 3. 16 juni 2015 / 06:44

  Ik vind ze erg leuk! Ikzelf ben ook heel erg fan van Birkenstocks. Ze lopen gewoon zo ongelofelijk lekker!
  X Annabel

 4. 16 juni 2015 / 06:44

  Leuk! Ik heb ze in helemaal zwart, ook echt overal naar gezocht :)

  xo

 5. 16 juni 2015 / 06:44

  Ik vind ze zoooo gaaf!
  Heb ze ook een keer gepast, alleen ik kan er echt niet chill op lopen haha.

 6. 16 juni 2015 / 06:44

  Ik weet niet zo goed bij welke categorie ik hoor… Zolang ze mooi gecombineerd zijn vind ik ze heel tof anyway!
  X Emma

 7. 12 juli 2015 / 12:52

  Ik vind birkenstocks heel leuk! Ik wil nog graag Madrid slippers :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?