Tekstkaartjes als detail


Sinds mei 2014 wonen vriendlief en ik samen in ons eigen opgeknapte huis(je). Vandaar dat de rubriek ‘Een kijkje bij ons thuis’ vanaf nu elke vrijdag zal gaan verschijnen. In deze rubriek vind je elke week één item waar ik gek op ben bij ons thuis.

En dit keer niet één item, maar véél meer! Ik ben echt dol op leuke teksten en quotes. Het liefst hang ik er mijn hele woonkamer mee vol, maar dat ziet er natuurlijk niet uit en laat staan dat vriendlief het goedkeurt. Naast inspiratie opdoen op Pinterest en andere blogs, struin ik ook heel wat Instagramaccounts af en zo kwam ik terrecht op de webshop ‘Winkeltje van Anne‘. 


Anne designt al haar kaartjes zelf en heeft een hele grote collectie aan kaarten. Van zowel ansichtkaarten als minikaarten, verjaardagskaarten en interieurkaarten. Het eerste wat ik deed toen ik het pakketje ontving, was leuke plekjes zoeken in huis voor de kaartjes. En ik denk dat dat redelijk gelukt is! Zelf ben ik helemaal verliefd op het kaartje in de Stolp. Het staat echt zo leuk!

 En daarnaast kan ik nu ook leuke kaartjes weggeven als er iemand jarig is. Weg met die standaardkaartjes uit de winkel!

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 8 juni 2015 / 14:57

  Wouw wat origineel! En het ziet er ook echt super leuk uit! Liefs. Jonne

 2. 8 juni 2015 / 14:57

  Ik vind het altijd leuk om mooie quotes te zien in huis :)

  xo

 3. 8 juni 2015 / 14:57

  Leuk! Ik vind dit zelf erg leuk om boven mijn bureau te hangen.

 4. 8 juni 2015 / 15:06

  Super leuk zo'n kaartjes! Ik heb er zelf ook wat afgedrukt om in een kadertje te zetten op mijn bureau, staat altijd zo mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?