Een cozy slaapkamer door een klamboe


Sinds mei 2014 wonen vriendlief en ik samen in ons eigen opgeknapte huis(je). Vandaar dat de rubriek ‘Een kijkje bij ons thuis’ vanaf nu elke vrijdag zal gaan verschijnen. In deze rubriek vind je elke week één item waar ik gek op ben bij ons thuis.

We wonen nu alweer meer dan een jaar in ons huisje, maar toch ben ik niet tevreden over onze slaapkamer. Wij hebben toen gekozen voor streepjesbehang, don’t ask me why want het is echt bloedje irritant. Geen dekbedovertrek staat er bij en als we dan een mooi dekbedovertrek vinden, past het weer niet in ons budget. Ik zit al een tijdje te twijfelen om de slaapkamer is grondig aan te pakken en het streepjesbehang te vervangen. Maar toen ik deze klamboe voor €10,- bij de Xenos zag, wilde ik toch eerst nog een kansje wagen. En: mijn god wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Ineens is de slaapkamer weer een stuk leuker en vooral gezelliger!


Maar dat betekent niet dat ik het streepjesbehang wil laten zitten…


Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 1 juni 2015 / 10:29

  Wauw, ik vind het nu al prachtig!
  Liefs Iep

 2. 1 juni 2015 / 10:29

  Ohh, wat een geweldige slaapkamer hebben jullie! Het streepjesbehang had ik zelf ook niet gekozen maar met de klamboe maakt het net even wat leuker en romantischer! Deze ga ik echt onthouden voor als ik over een jaar zelf met mijn lieve vriend ga samen wonen. Ik houd wel van dat cozy achtige, romantische kamer. :)
  liefs

 3. 1 juni 2015 / 10:34

  Wat romantisch en gezellig! Super goed idee, ga het op mijn inspiratielijstje zetten. Ik vind het streepjesbehang trouwens stiekem eigenlijk wel leuk, vooral omdat het maar een muur is :)

 4. 1 juni 2015 / 10:34

  Wat leuk zeg die klamboe! Maakt het inderdaad erg gezellig, en ziet er top uit!
  Ik vind je streepjesbehang leuk hoor, maar ik snap wel dat het frustrerend is een overtrek te vinden die erbij past ;)

  XO IMKE // http://www.pastellics.com

 5. 1 juni 2015 / 10:34

  Zo gezellig! Ik vind het echt een sfeer maker zo een klamboe

  xo

 6. 1 juni 2015 / 10:34

  Dat is echt super leuk die klamboe! Misschien moet ik dat ook doen in mijn nieuwe kamer. Leuke blog heb je trouwens!

 7. 1 juni 2015 / 10:34

  Ziet er mooi uit zo, inderdaad erg gezellig! Ik snap wel dat je het behang irritant vind, ik heb dat nu ook op mijn kamer dat ik de kleuren een beetje zat wordt… x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?