Een koel huis door dakraam gordijnen

Na een paar herfstachtige weken, kunnen we eindelijk weer zeggen dat de zomer terug is in Nederland. En wat werd dat tijd zeg! Ik heb de zomer onwijs gemist, want het is toch wel mijn favoriete seizoen (al helemaal als je dan ook nog vakantie hebt). Maar voor in huis heeft de zomer ook een nadelig puntje…


Waar niet altijd iedereen aan denkt, is om het binnen in huis juist koel te houden. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het de meeste keren ook gewoonweg vergeet. Zo laat ik vaak de buitendeur openstaan omdat dat net even ietsjes gemakkelijker is om dan van binnen naar buiten te lopen. Maar daar heb ik mezelf dan wel ’s avonds mee.

Want in het hele huis wordt het al snel net zo warm als buiten! En vooral in de slaapkamer is dat killing. Ik haat het echt om te slapen in een ruimte waar het warm is. Maar gelukkig heb je daar wel verschillende oplossing voor. Zo kan een dakraam gordijn er al voor zorgen dat er minder warmte naar binnen komt.Zo heeft de firma Velux een groot assortiment aan rolgordijnen. Van verduisterende rolgordijnen tot jaloezieën. En je kan ze helemaal naar je eigen smaak maken omdat de Velux rolgordijnen in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Voor de kinderkamer zijn er ook verschillende printjes te verkrijgen. Zoals Mickey Mouse en Bambi. Hieronder een paar voorbeelden van de Velux rolgordijnen met een printje. Ik kon het niet laten, want Disney figuren blijven gewoon leuk!Ik heb mijn favoriete rolgordijnen van de webshop uitgezocht en hier een collage van gemaakt. Zelf vind ik de Velux rolgordijnen met de lichte kleurtjes mijn favoriet. Want donkere rolgordijnen maken de slaapkamer ook weer zo snel donker en daarmee tegelijkertijd kleiner. En van al deze fijne lichte kleurtjes, oogt je slaapkamer altijd zomers J

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 11 augustus 2015 / 09:59

    Super handig! Ik heb een rolgordijn op mijn kamer, maar daar komt toch altijd weer licht langsheen… Dit lijkt me ideaal! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?