Sneak peek van de nieuwe eethoek


Misschien ben ik één van de weinigen (of juist velen) die houd van verandering in het interieur. Ik kan gewoon niet lang tegen hetzelfde en wordt het dan zat. Sterker nog: ik vind het dan niet meer mooi. En wat niet mooi is, moet weg of veranderd worden. Ik laat jullie graag mijn woon make-overs zien en hoor graag of het een goede verandering is geweest of juist helemaal niet.

Alweer iets over de eethoek? Yesss. Want nog steeds is die niet af. Ik loop geloof ik al maanden te schreeuwen dat ik een eettafelbank wil samen met nieuwe stoelen. Het liefst allerlei verschillende stoelen. Dit krukje kreeg ik voor mijn verjaardag (te koop bij de Xenos) en dat heeft er ook direct voor gezorgd dat de hele eethoek nou toch maar eens moest gaan veranderen. Het krukje wilde ik al een hele tijd want ik vind hem zo stoer! Over de poten ben ik nog niet tevreden,  dus die krijgen nog even een kleine make-over. Ik hoop jullie volgende week het hele resultaat van de eethoek te laten zien.
Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 6 september 2015 / 19:12

  Heel herkenbaar, dat willen blijven veranderen! Ben erg benieuwd hoe de make-over gaat zijn!
  Liefs Iep

 2. 6 september 2015 / 19:12

  Wat een mooi krukje! Ik vind het altijd een gaaf effect als je verschillende stoelen rond een oude, mooie eettafel hebt staan. Ben benieuwd naar het resultaat! :)

 3. 6 september 2015 / 19:14

  Ik ben benieuwd, ziet er nu al heel leuk uit!

 4. 11 september 2015 / 06:51

  Oehh zelf ook een kleine verslaving aan interieur. Dus al super benieuwd hoe de eetkamer er uit zal zien en welke tafel en stoelen het zal worden. Het krukje is trouwens heerlijk! In je nieuwste post heb ik al gezien hoe je er duidelijk al bent in gevlogen om het perfect naar je wensen te krijgen :D

  x Aurélie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?