Update van de eetkamerhoek


Misschien ben ik één van de weinigen (of juist velen) die houd van verandering in het interieur. Ik kan gewoon niet lang tegen hetzelfde en wordt het dan zat. Sterker nog: ik vind het dan niet meer mooi. En wat niet mooi is, moet weg of veranderd worden. Ik laat jullie graag mijn woon make-overs zien en hoor graag of het een goede verandering is geweest of juist helemaal niet.

Vorige week hadden het krukje en bankje nog donkere poten (zoals ik liet zien in dit artikel). Maar zondag ben ik lekker wezen verven en heb ik alle acht de pootjes wit kunnen maken. En wat ogen ze ineens fris hè! Ik kan nog niet de hele eetkamerhoek aan jullie laten zien omdat ik nog niet klaar ben met de stoelen. Want ook die pootjes gaan mooi wit worden! Wat vinden jullie van het resultaat voor zover?

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 13 september 2015 / 17:51

    Jouw styling skills zijn mijn styling goals. Echt super tof!
    X Annabel

  2. 15 september 2015 / 12:10

    Het resultaat is echt heel erg tof! Ik ben dol op dit soort items voor in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?