NEW IN | Eetkamerstoelen

eetkamerstoelen Kwantum

Ik ben gek op alles wat maar te maken heeft met interieur. Of het nu gaat om een kleine woonaccessoire of een meubelstuk. Ik deel graag mijn nieuwe pareltjes of wishlisten met jullie!

Toen we onze studeerkamer een make-over gaven, zijn de twee eetkamerstoelen naar de studeerkamer verhuist. Daarom moesten wij voor bij de eetkamertafel weer nieuwe stoelen vinden. Ik heb al héél lang de Hay About a Chair stoel op mijn wishlist staan, alleen is die momenteel nog steeds ver boven mijn (studenten) budget…

Maar niet zolang geleden vond ik de perfecte look a like van de Hay stoel (bij de Kwantum)! Oké, oké de stoel is misschien wel een klein beetje anders, maar dat zie ik bij deze door de vingers. Haha. Ik heb gekozen voor de witte variant, maar stiekem vind ik de taupekleurige (en de knalroze) ook nog steeds heel erg mooi! Alleen passen die niet bij de rest van ons interieur. Helaas…

eetkamerstoelen

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?