WISHLIST | Interieur accessoires

wishlist2

Sparen. Voor mij is het bijna onmogelijk… Het liefst koop ik alles wat los en vast zit. Ja, ik ben een echte impulsconsument. Niet goed voor mijn bankrekening, maar wel voor de economie. Maar gelukkig weet ik mijn geld steeds vaker op de bankrekening te laten staan door het maken van wishlisten. Super handig! Want zo kan ik beslissen of ik het product nou wel of echt niet nodig ben. Tegelijkertijd spaar ik zo (hopelijk) ook nog wat.

Het is voor mij al een tijdje geleden dat ik een wishlist gemaakt heb. Dit betekent niet dat ik alles wat ik de afgelopen maanden tegen ben gekomen, gekocht heb hoor… ;) Omdat het zolang geleden is dat ik een wishlist gemaakt heb, heb ik voor nu een huge wishlist van heel veel interieuraccessoires. Het erg is nog: ik wil al deze items ook allemaal nog steeds hebben! Oops… Nog eventjes door sparen dus!

wishlist

||1. Casa Vivante Isabelle vloerkleed ||2. Hangstoel ||3. Paperbags ||4. Bord kat ||5. Dekbedovertrek met ontbijt||

wishlist1

||6. Ophangring ||7. Planner ||8. Kussen cactusvorm ||9. Kaartje met print ||10. Theepot ||

Bovenste afbeelding

||11. Lichtslinger ||12. Draadcactus ||13. Poster ||14. Ophangring ||15. Cactus muursticker ||

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 18 mei 2016 / 11:40

  Wat een ontzettend leuke wishlist. Vind vooral die hangstoel heel vet. Het is dat niet meer past in me kamer..

 2. 18 mei 2016 / 21:35

  Ah wat een leuke wishlist! Dat cactus kussen is heel leuk! En dat katten bord! Zo leuk!

  Liefs! Evelien

 3. 20 mei 2016 / 18:28

  Wat een super leuke wishlist! Die hangstoel is super mooi!

 4. 23 mei 2016 / 20:56

  Echt een superleuke wishlist! En vind de lay-out van je website ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?