REVIEW | Traagschuim kussen van Living Comfort

Traagschuim kussen

Slapen. We doen het allemaal en we kunnen niet zonder! Zelf kan ik altijd maar lastig in slaap vallen en ben ik vaak zo’n 1 à 2 keer per nacht wakker (het leed wat naar de wc gaan heet)… Het grootst gedeelte van de nacht slaap ik vaak onder of naast mijn kussen. Best slecht eigenlijk, want een kussen is juist heel belangrijk voor je houding en nek! 

Toen ik van Living Comfort de vraag kreeg om een traagschuim kussen te gaan testen, werd ik gelijk nieuwsgierig! Misschien dat ik dan nu daadwerkelijk sneller in slaap val? En vaker op mijn kussen lig ’s nachts? Als advies kreeg ik wel mee dat ik het kussen eerst 10 dagen moest uitproberen omdat je lichaam aan het kussen moet wennen. De 10 dagen zijn inmiddels om. Tijd om te vertellen wat ik (en vooral mijn lichaam) van het kussen vind!

Energy+ Nasa traagschuim kussen

Dit is was Living Comfort zegt over het traagschuim kussen:

Het Energy+ NASA traagschuim kussen kan naar eigen wens in hoogte worden aangepast. Het kussen is bij ontvangst maximaal gevuld met losse traagschuim vlokken. Naar gelang van uw persoonlijke omstandigheden kunt u vlokken verwijderen. Door het traagschuim past het kussen zich perfect aan de schouders aan. Hierdoor ontstaat niet alleen de vereiste ondersteuning van uw nek en hoofd maar biedt het kussen ook rust aan de nek en wervels.

Toen ik het kussen ontving, viel mij gelijk op dat het kussen echt onwijs dik was vergeleken mijn andere kussen! Gelukkig kan je de vlokken zelf verwijderen, dat gaf mij alweer hoop. Daarnaast zit er om het kussen ook een beschermer. Een aanrader voor iemand zoals mij, want onder andere die hoes helpt tegen huisstofmijt.

De eerste nacht

traagschuim kussen interieur

Ik besloot om het kussen zo te houden als hoe ik hem had gekregen. Maar ik moet toch eerlijk toegeven dat dit geen pretje was de eerste nacht. Zelf vond ik het kussen echt veelte hoog (vooral omdat ik het vaak doe zonder kussen). Dus na de eerste nacht besloot ik om er een groot gedeelte traagschuim vlokken uit te halen zodat het kussen een stuk platter werd.

Na 10 dagen

Nadat ik de perfecte hoogte had gevonden van het traagschuim kussen werd ik helemaal enthousiast. Geloof het of niet, maar tegenwoordig val ik binnen 10 minuten in slaap! Oh, wat is dat fijn zeg! Daarnaast is zo’n verstelbare kussen erg handig. Mocht je bijvoorbeeld voor een nieuw bed of matras gaan, dan kun je het kussen zo weer verstellen.

Ook mijn nachtrust is verbetert. Ik heb namelijk het gevoel dat ik ’s ochtends veel uitgeruster wakker word. Dit heeft dan denk ik toch te maken met je houding waarin je slaapt, want je zakt als het ware lekker weg in het kussen. Het kussen is erg stevig, maar wel prettig stevig! Zelf vind ik het kussen namelijk niet te hard en niet te zacht, waardoor ik hem heerlijk vind liggen.

Ik kan dus oprecht zeggen dat ik heel erg blij ben met dit kussen! Ik heb eindelijk een kussen gevonden die ervoor zorgt dat ik een goede nachtrust heb en dat ik lekker lig (en snel in slaap val). Dus ben je nog op zoek naar een kussen? Dan raad ik het Energy+ NASA traagschuim kussen zeker aan!

Energy+ NASA traagschuim kussen: €79,-

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Living Comfort.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 12 juni 2016 / 16:28

    Ik heb zelf ook sinds kort een traagschuim kussen en ik merk inderdaad ook dat het echt helpt bij het in slaap vallen. ( Ik vind die mok op de foto trouwens erg leuk! )
    X Annabel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?