Life is better at the beach

Zomerse posters desenio

Dankzij de warme temperaturen en het zonnetje, (laten we die regenachtig dagen even vergeten ), ben ik al helemaal in de zomermood. In één van de vorige blogjes liet ik al zien dat onze tuin klaar is voor een fijn etentje of gewoon een middagje loungen. En nu ik het buiten al helemaal zomerproof heb gemaakt, is het tijd om hetzelfde ook in huis te doen. 

Maar om nou het hele huis weer om te gooien? Nee. En eigenlijk is dat ook helemaal niet nodig. :)

Zomerse posters

Zomerse posters desenio

Vorig jaar maakte ik al eens kennis met de mooie posters van Desenio in dit blogje. Tot op de dag van vandaag gebruik ik de posters nog dagelijks in ons interieur.  En dat bracht mij op een idee! Zoals velen van jullie wel weten, houd ik ontzettend van afwisselen. Dus waarom niet afwisselen met een aantal nieuwe posters? Zo gezegd, zo gedaan. Na een uur (!) te hebben gesnuffeld in de webshop van Desenio, want ze hebben echt zo onwijs veel keuze, besloot ik te gaan voor posters met een zomerse uitstraling.

Zomerse posters desenio

Omdat ik zelf een zwak heb voor mooie fotografie, nam ik een kijkje in de ‘fotokunst‘ categorie. En daar vond ik gelijk al een aantal geschikte posters! Zo klikte ik de strand en zee posters gelijk in mijn winkelmandje. Ook de posters met de blurry palmbladeren kunnen niet ontbreken bij mijn zomergevoel. Maar een boho-poster met het strand gevoel en een mooi zwart-wit portret kon ik ook niet weerstaan. Samen met een eiken lijst vlogen dus ook mijn winkelmandje in. ;)

Zomers sfeertje

Zomerse posters desenio

De posters hebben een plekje gekregen in onze woonkamer, erker en werkkamer. Ik koos voor verschillende afmetingen en lijsten zodat het geheel wat speelser werd. En geloof mij, het zomerse sfeertje is gelijk aanwezig! Nu is blogger nog leuker tussen de golven van de zee en geniet ik onwijs van het mooie effect van de palmbladeren in de woonkamer. Let the summer begin! :)

Oh, en ik mag jullie ook een kortingscode meegeven. Zo heb je van 9 juni t/m 12 juni 2017 met de code ‘JUDITH25’ 25% korting op de posters  (uitgezonderd van ‘handpicked’ categorie).

Wat vind jij van deze posters?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?