NEW IN | Posters uit Zweden

posters Desenio

Zoals vele van jullie weten, bestaat onze woonkamer vooral uit wit- en grijstinten met pastel roze details. Zo hangen er roze gordijnen, liggen er roze kussens op de bank en staan er boven de bank posters met roze accenten. Maar inmiddels werd het tijd voor een andere kleur in huis. Hoe mooi ik al dat roze ook vind, ik begon er een beetje op uit te kijken…

Zo besloot ik om de roze kussens en gordijnen te vervangen voor naturel- en beigetinten. Zodat onze woonkamer alvast herfstproof wordt. Maar door die verandering paste de posters (met de roze accenten) helaas niet meer bij de rest van de woonkamer. Sterker nog, door die posters viel de kleur roze alleen maar meer op in de woonkamer. Daar gaan we weer… Op zoek naar iets nieuws!

Desenio

Scandinavische poster

Coffee poster

In samenwerking met Desenio.nl mocht ik een aantal posters en lijsten naar keuze uitzoeken. Desenio is een Zweeds merk maar heeft (gelukkig) ook een Nederlandse webshop! De posters die verkocht worden in de webshop zijn ontworpen door het Desenio designteam. Daarnaast wordt er ook samengewerkt met kunstenaars over de hele wereld.

En dat ze daardoor een groot aanbod aan posters hebben, was te merken! Want oh, wat kon ik slecht een keuze maken zeg! Maar gelukkig hielp Desenio mij daar wel mee. Je hebt namelijk op de webshop een kopje ‘perfect pair’. Daar vind je, zoals de tekst al zegt, 2 posters die perfect bij elkaar passen. Dit wordt gesorteerd per kamer. Super handig dus! Dit heeft mij al wel een héél stuk op weg geholpen! Zo heb ik posters voor in de woonkamer en keuken besteld.

Rustige uitstraling

Minimalistische posters

Ik heb gekozen een aantal verschillende formaten posters. Zo staan er in de woonkamer 2 50 x 70 posters en 1 40 x 50 poster met een rustige uitstraling. Zodat de posters zo mooi een geheel vormen met de rest van de woonkamer. De houten lijst komt ook van Desenio. Ik heb bewust gekozen voor de houten lijst, zodat er wat afwisseling zit in de lijsten. Daarnaast staat de lijst ook goed bij de rest van de houten elementen in de woonkamer. De posters die ik in de keuken heb staan zijn 30 x 40 (de olifant) en 21 x 30 cm.

Mijn woonkamer is voorlopig wel herfst- en winterproof. Deze Zweedse pareltjes mogen voorlopig nog wel even blijven pronken bij ons in huis!

Posters Desenio

PS. Er zaten nog meer posters bij deze bestelling, zodat ik kan afwisselen. Je zult ze regelmatig op mijn Instagram tegen komen.

PPS. De levertijd ligt tussen de 3 en 8 werkdagen. Logisch ook, want de posters komen uit Zweden. Daarnaast zitten de posters opgerold in een stevige koker en werd mijn lijst stevig ingepakt bezorgd.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 9 september 2016 / 09:22

    Wat heb je eeen aantal mooie posters gekozen!
    Vind vooral die in je woonkamer erg mooi (al blijf ik je vorige ook nog steeds erg mooi vinden).
    Ga gauw een kijkje op de webshop nemen.
    Liefs, Rensina (@rensinas op IG)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?