HAPPY BIRTHDAY | Stoffen vlaggetjes in huis

IMG_9845

HAPPY BIRTHDAY TO ME. HAPPY BIRTHDAY TO ME. HAPPY BIRTHDAY. HAPPY BIRTHDAY. HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEEE. Yay, vandaag is de dag dat ik alweer 23 kaarsjes uitblazen mag. Mag ik alsjeblieft zeggen dat ik mij al een little bit oud begin te voelen? Jawel hè? Of mag dat pas bij de 25? Anyway… 23 it is!

Om eerlijk te zijn heb ik een hekel aan mijn eigen verjaardag. Ik houd er gewoon niet zo van dat er een dag is dat alles om mij draait. In de belangstelling staan is geloof ik gewoon niet echt mijn ding… Misschien is dat ook wel één van de redenen dat wij sinds we hier wonen het huis niet versieren. De andere reden is gewoon dat ik de ‘standaard’ vlaggetjeslijnen gewoonweg niet mooi vind. Ik heb het dan over die plastic vlaggetjes in allerlei kleuren. Die vaak ‘vroeger’ opgehangen werden tijdens verjaardagsfeestjes.

Enjoy Ooi

IMG_9843

Totdat ik de vlaggetjeslijnen van Enjoy Ooi tegen kwam. Vlaggetjes die voor de verandering wel bij ons interieur passen! Ja. Ik word daar blij van! Enjoy Ooi is in 2013 opgericht door Leonie Tessel – van Oudenaarde. Na een aantal privélessen op de naaimachine bij haar buurvrouw is Leonie zelf aan de slag gegaan. Voor een vriendin maakte ze een vlaggenlijn voor op haar marktkraam. Daar kreeg ze zoveel reacties op! Dat Leonie besloot om meer vlaggenlijnen te maken. En zo is Enjoy Ooi ontstaan!

Een vlaggenlijn naar jouw wens

IMG_9840

Wat de vlaggenlijnen van Enjoy Ooi zo leuk maken, is dat ze helemaal naar jouw wens gemaakt kunnen worden. Zo is (bijna) iedere vlaggenlijn uniek. Je kunt zelf de kleuren, het model en eventueel de tekst samenstellen. Oh en een leuke service: als je er zelf niet uitkomt, helpt Leonie je graag mee! De vlaggenlijnen zijn te bestellen via de Facebook en Instagram pagina van Enjoy Ooi.

Als het aan mij ligt, mag de visite komen! En wie weet laat ik de vlaggetjes nog wel eventjes hangen…

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 24 augustus 2016 / 11:03

  Gefeliciteerd! Leuk zo met die neutrale vlaggen in huis :)

 2. Joanne
  24 augustus 2016 / 12:52

  Hii,
  Ik zag via enjoy ooi je berichtje, super leuke verjaardag’s lijnen! Maar ik zag nog iets leuks op je foto, een plantje die mega lang is
  Weet je toevallig wat voor plantje het is?

  Groetjes Joanne

 3. 25 augustus 2016 / 22:58

  Leuke vlaggetjes, tien keer beter als de plastic variant ;) Mooi interieur heb je ook en nog gefeliciteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?