Fijne picknickmomentjes in de zomer

picknick accessoires Blokker

Woensdag is het officieel zomer. In mijn ogen het leukste seizoen van het jaar! De tijd om lekker op vakantie te gaan, bij te komen van al het harde werken en de tijd om leuke dingen te doen. En één van die leuke dingen is voor mij picknicken op een mooie locatie. Alleen daarvan krijg ik al het ultieme vakantiegevoel!

En dat mag ook wel, want voorlopig gaan we nog niet op vakantie omdat ik nog niet weet wat de toekomst mij gaat ‘brengen’. Alles is nog super spannend dus! En om die stress eventjes te vergeten is er lekker tussenuit gaan met een gezellige picknick op een mooi locatie perfect.

Een mooi stukje natuur

picknick accessoires Blokker

Daarom besloten we naar de bosvijver hier in de buurt te rijden. Een prachtige locatie middenin het bos met een soort strandje. Op de één of andere manier word ik echt gelukkig van zulke mooie plekjes in de natuur. Met twee tassen vol, zochten vriendlief en ik een geschikt plekje op.

picknick accessoires Blokker

Zelf ben ik niet het type voor een ‘normale picknick’. Ik wil het dan ook echt ‘groots’ uitpakken. Niet zo gek, want het blijft toch mijn hobby… Zo gezegd zo gedaan. Vriendlief mocht een touw om de boom heen spannen en vervolgens was het aan mij. Kon hij ondertussen alvast lekker bij het water kijken… ;)

Picknick styling

picknick accessoires Blokker

Allereerst maakte ik een tentje van onze klamboe. Vrij simpel, want het enige wat je daar dus voor nodig bent is een boom of paal waar je het touw aan kan spannen. Vervolgens kun je de klamboe er zo overheen leggen. Handig voor als je niet in de volle zon wilt zitten! Om je plekje wat fijner te maken, legde ik ook een kleed in een neutrale kleur op de grond.

picknick accessoires Blokker

Daarna begon ik met het stylen met de zomerse accessoires van de Blokker. Voor een extra zomers effect maakte ik gebruik van een gekleurde lichtslinger en de vlaggetjeslijn die ik zelf maakte. Vervolgens was het tijd om ook de rest ‘eet-klaar’ te maken. Dit deed ik met bordjes gemaakt van bamboe in een pastel groene kleur, een leuke botanische kan, botanische bekers, ronde placemats en een picknickkoffer met daarin een groene badstoffen roundie. Om het geheel nog net iets natuurlijker te maken, koos ik voor een extra opvallend kussen (tussen de neutrale kussens) met een botanisch printje en twee grote kaarsen. Aanschuiven maar genieten van dit fijne zomers moment! :)

Houden jullie ook van picknicken?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Blokker.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?