Een blauwe woonkamer

Moebe frame

Een aantal weken geleden besloot ik dat het het hoog tijd werd om onze woonkamer een make-over te geven. Zo was ik die saaie witte muur zat en ontbrak er naar mijn gevoel toch nog zo’n gezellig sfeertje. Maar voorstellen aan vriendlief durfde ik haast niet meer. Aangezien de woonkamermuur al zo’n vier a vijf verschillende kleuren heeft gehad. Toch kreeg ik het idee niet uit mijn hoofd…

En na subtiel een hint te geven over mijn idee, ging vriendlief spontaan (en in één keer) akkoord. Woohoo!

Opvallende erker

Moebe frame

Maar wat in het hoofd zit, zit niet in de kont. Daarom ging ik gelijk de dag erna al aan de slag! Vaak zie je in interieurs dat de muur achter de bank een andere kleur heeft en daarom vond ik het juist een uitdaging om dit anders te doen. Zo moest namelijk de muur achter de televisie + de muur om de erker heen een andere kleur krijgen. Op deze manier creëer je een ‘hoekje’. Ook wilde ik niet de hele muur verven en daarom koos ik ervoor om een paar centimeter naast de deur te stoppen. En over de kleur hoefde ik geen 2 keer na te denken: denim drift it is!

Moebe frame

Twee avondjes verder en de woonkamer is omgetoverd tot een gezellige blauwe woonkamer. En wat ben ik blij met het resultaat! De erker valt nu veel meer op, de woonkamer lijkt zo een stuk gezelliger en straalt nog meer die ‘beachlook’ uit.  En nu we een nieuwe muurkleur hebben, vind ik het ook altijd leuk om te stylen met nieuwe accessoires. Daarom snuffelde ik tussen de opvallende design lijsten van MisterDesign. En zo kwam ik terecht bij dit mooie Moebe frame.

Gipskruid

Stiekem had ik ze al een aantal keren gespot op Insta, maar het effect van het frame van Studio MOEBE is zo tof! Je kan er namelijk een mooi item in stylen waarbij de achterkant (in ons geval de blauwe muur) ook nog zichtbaar blijft. Helaas kon ik hier in de buurt nog geen blauwe bloemen vinden, maar mijn gedroogde gipskruid paste hier ook perfect in. En tegelijkertijd komt de kleur van het gipskruid ook weer terug in de andere accessoires. Mooie match dus. :)

Moebe frame

Het MOEBE frame is gemaakt van 4 stukken hout die bij elkaar worden gehouden door twee stukken plexiglas. Om alles bij elkaar te houden zit er een rubberen bandje omheen. Met het losmaken had ik nog wel eventjes wat moeite, maar inmiddels snap ik het systeem (gelukkig) en durf ik gemakkelijk af te wisselen. Mocht ik die blauwe bloem toch nog vinden…

Wat vinden jullie nu van de woonkamer?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 24 juni 2017 / 10:17

  Je blauwe muur is super meis! Staat geweldig. En mooie fotolijst! X

  • judith-huls
   Auteur
   24 juni 2017 / 10:22

   Dankjewel lieverd! xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?