Vakantiemomentjes in de slaapkamer

poster Ik geloof dat onze slaapkamer al onwijs veel verschillende fotolijsten en posters heeft gehad. Maar nu ben ik er wel een beetje klaar mee. Het zal toch veel mooier zijn om een vaste lijst te hebben, waarbij ik elke keer weer (gemakkelijk!) kan afwisselen met posters? Met dat idee in mijn hoofd begon ik op zoek te gaan. Maar niet alleen met dat idee… Ik wil namelijk ook meer mooie herinneringen toevoegen aan onze slaapkamer. 

Maar eerst een mooie lijst! Ik begon bij MisterDesign te snuffelen tussen de posters in de hoop dat ik daar ook lijsten zal tegenkomen. En yes, dat kwam ik!

Stiicks

poster

Nog steeds ben ik onwijs fan van mijn zelfgemaakte fotolijst (zie hier de blog). Één minputje: die poster zit vastgeplakt met tape… Dus echt verwisselbaar is ‘ie niet. Maar de Stiicks Magnetic Poster Frame van Paper Collective wel! De naam zegt het misschien al; latjes met daartussen magneten. Dus afwisselen is nu mogelijk! En hey, dat was precies wat ik zocht. Daarnaast zorgen deze Stiicks ook al gelijk voor sfeer omdat ze gemaakt zijn van eikenhout.

Nu de ‘basis’ er is, namelijk de Stiicks ontworpen door Wellmade, kan de invulling beginnen. Zoals ik al zei lijkt het mij geweldig om meer mooie momentjes toe te voegen aan onze slaapkamer. Daarom bestelde ik bij Anne H Copenhagen deze kaart van Zakynthos in mooie blauwtinten. Dit is namelijk het Griekse eiland waar we vorig jaar op vakantie naar toe zijn geweest. Tot nu is dit dan ook de mooiste vakantie die ik samen met vriendlief heb meegemaakt. Het eilandje zit namelijk vol met mooie plekjes! Ik zit alweer helemaal te glimlachen bij het terugdenken hihi. Niet zo gek dus dat dit eiland een plaatje verdient in onze slaapkamer.

Nog meer herinneringen

Maar met één poster zijn we er natuurlijk nog niet. Daarom voegde ik nog wat mooie items uit Zakynthos toe. Zoals de witte stenen in de waxinelichthouder. Deze heb ik meegenomen vanaf het strand waar het scheepswrak ligt. Want wat was het daar on-ge-lo-fe-lijk mooi! Nu alleen nog wat foto’s… Maar dat is een projectje voor de volgende keer… ;)

Hebben jullie ook herinneringen toegevoegd in huis?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?