Cocktails left + win

Met dit heerlijke weer heb ik zin om onze achtertuin weer gezellig aan te kleden. Aan tuinmeubels hebben we momenteel geen gebrek, maar aan de accessoires wel! Stom eigenlijk, want een tuin moet toch eigenlijk het verlengde zijn van je huis. En dat is het bij ons verre van… Al moet ik wel toegeven dat ik onwijs blij ben met de basis hoor!

Die basis heb ik jullie wel eens laten zien op Instagram. Maar binnenkort wil ik ook de gehele achtertuin met jullie delen. Tot die tijd, bouw ik de spanning nog eventjes op…

De eerste stap

Accessoires tuin

Moet kunnen toch? Want we hebben nog zoveel projectjes te doen! Één project daarvan is een buitenkeuken. Ik heb het idee eigenlijk al een tijdje in m’n hoofd zitten, maar het komt er maar niet van! En dan zal ik nog maar eventjes zwijgen over onze barbecue, want die heeft sinds we hier wonen nog geen daglicht gezien. Hoog tijd dus om alvast de eerste stap te maken: het aankleden van ons stadstuintje!

Accessoires tuin

Zelf vind ik het zo’n leuk effect hebben als er her en der ter decoratie wat leuke accessoires zijn opgehangen. Die accessoires geven al gelijk zo’n gezellig buitengevoel. Bij Ramsign, een Deense webshop die porselein emaille borden maakt, bestelde ik mijn eigen ontwerp. Porselein emaille what? Je kent ze vast! Namelijk van de huisnummertjes die (bijna) iedereen wel bij de voordeur heeft hangen.

Cocktails

Accessoires tuin

Terug naar mijn ontwerp. Ik bestelde een naamplaat uit de serie ‘Highlander’. Hier hoefde ik niet lang over na te denken… Als ik aan de zomer denk, zie ik namelijk altijd en plaatje voor mij met strand, zee, zon en… cocktails! En om dat fijne zomergevoel ook vast te houden in onze tuin, bestelde ik het woord ‘cocktails’ met een mooie pijl naar links. Nu hangt ‘ie nog helemaal in z’n uppie aan de muur, maar ik weet zeker dat dit bord straks mooi past bij ons buitenkeukentje. Kom maar op met die mooie en warme dagen. Maar voor nu… Proost!

Win

Accessoires tuin

In samenwerking met Ramsign mag ik een cadeaubon t.w.v. €50,- vergeven! Daarvan kun jij dus ook je eigen gepersonaliseerde naamplaatje of huisnummer uitkiezen. Meedoen?

 1. Volg mij (@juudithhome) en Ramsign (@Ramsign) op Instagram.
 2. Laat onder die foto weten dat je meedoet. That’s all! :)

De give-away is inmiddels gesloten. En de winnaar is: Manon Steeghs van @manonsteeghs. Gefeliciteerd! Stuur jij mij even een privéberichtje via Instagram?

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. Anita te Gussinklo
  14 mei 2017 / 00:48

  Wat een toffe actie,
  Ik doe graag mee en volg beide Instagram accounts

 2. 14 mei 2017 / 13:00

  Oh wat leuk, ik doe graag mee! Bij ons is het héél vaak zo dat ze hier komen vragen ‘is dit nummer 5?’ omdat de buren hun huisnummer (lekker slim) om de hoek van een muurtje hebben hangen. En zij hebben een Bed&Breakfast, dus al die mensen komen eerst bij ons langs, haha! Blijkbaar is het nummer op onze brievenbus nog niet genoeg :P Ik ga dus even meedoen via insta.

  • 14 mei 2017 / 13:02

   Kan het trouwens zijn dat die foto nog niet op je insta account staat? Kwam ik net pas achter!

   • judith-huls
    Auteur
    14 mei 2017 / 13:27

    Hee Eva, oops! Klopt inderdaad! Post de foto rond een uurtje of 17:00! Maar reken je reactie hier ook goed hoor :)

 3. Cindy
  15 mei 2017 / 21:15

  Leuk! Ik doe graag mee voor een huisnummer! Wonen al bijna 2 jaar in ons huis en nog steeds geen huisnummer omdat we er maar niet uitkomen wat we willen, maar deze past goed bij ons interieur.

 4. Tamara
  15 mei 2017 / 22:24

  Oo ja wil ik super graag want dit jaar ga ik alleen gaan wonen lijkt me super fijn!

 5. Marieke Schipper
  16 mei 2017 / 18:56

  Wat leuk zeg!! En wat ziet jouw tuin er al heerlijk zomers uit. Wij hebben net onze overkapping klaar en aan decoratie kan die ook nog wel wat gaafs gebruiken! Zo’n mooie plaat past hier ook zeker wel in.
  Jou volg ik al een tijd op instagram, maar ga @ramsign nu ook zeker volgen!

 6. 18 mei 2017 / 22:18

  Ja hoor, zo’n cocktailbordje zou hier prima in de tuin passen! ;) Ik doe graag mee. @paramara1982

 7. 19 mei 2017 / 06:47

  Wat een leuke actie! Wij zoeken nog steeds een mooi naambordje met ons huisnummer

 8. 19 mei 2017 / 11:01

  Super leuke actie in woon net samen met mn vriend en onze tuin is ook nog erg saai an bordje zou het al een stuk leuker maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?