Blauw op de grond

dip dye vloerkleed

Sinds de zomervakantie van vorig jaar ligt er een fijn kleedje bij ons in de keuken. Een vloerkleedje met een verhaal, want we kochten hem tijdens onze vakantie in Zakynthos. Een leuk souvenirtje! En tegelijkertijd erg praktisch, want ik vind het ’s ochtends zo heerlijk om lekker op een (warm) kleedje mijn brood te smeren. Die laminaat vloer blijft toch koud onder je voeten… ;)

Maar ik zal ik niet zijn als ik niet weer eens zal gaan afwisselen. Zo is dit mooie vloerkleedje uit Zakynthos nu inmiddels verhuist naar onze slaapkamer omdat ik tussen de vloerkleden van MisterDesign ook een mooi pareltje tegen kwam.

Dip Dye

dip dye vloerkleed

Een, hoe kan het ook anders, vloerkleed met blauwe details. Dit vloerkleed is een ontwerp van Trine Andersen, de oprichtster van Ferm Living. Toen ik de dip dye op de franjes zag, was ik gelijk verkocht. De dip dye gaat namelijk van lichtblauw over in donkerblauw en dat geeft zo’n mooi effect! Het doet mij een beetje denken aan het strand en de zee. Misschien komt dat ook wel door de kleur van het vloerkleedje. Het kleed is namelijk van zandkleurig (duurzaam) katoen gemaakt.

dip dye vloerkleed

Vanaf het moment dat ik hem hier neerlegde in de keuken heb ik geloof ik wel een aantal keren ‘wauw’ gezegd. Die blauwe dip kleur geeft namelijk gelijk zo’n andere feeling in onze keuken! Ik heb nu zelfs het gevoel dat onze keuken een stuk meer bij het voorjaar en de zomer past! Gek toch? ;) En dat door door alleen maar het gebroken witte vloerkleed in te ruilen voor het Dip vloerkleed. Hallo strandgevoel in mijn eigen keuken!

Slipmatje

dip dye vloerkleed

Doordat wij een laminaatvloer hebben, glijdt het kleed iedere keer weg. Handig voor als je lenig bent, maar anders een klein beetje irritant. Daarom kocht ik ik een slipmatje die ik onder het vloerkleed neerlegde. En tadaa… problem solved! :)

Wat vinden jullie van een vloerkleed in kleur?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 18 mei 2017 / 13:18

  Een erg leuk kleedje wat heel goed past bij de andere blauwe accenten in je interieur. Het doet inderdaad een beetje strand-achtig aan.

  • judith-huls
   Auteur
   18 mei 2017 / 13:22

   Dankjewel Sabine! Ja leuk he dat strandgevoel? Word er elke keer helemaal blij van :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?