Een surprise voor je visite!

high tea

Een kopje koffie of thee met wat lekkers. We bieden het allemaal aan als we visite krijgen, toch? Het is zelfs (geloof ik) het eerste wat ik doe als er een vriendin bij mij op visite komt. Grappig om daar eens op te letten, want ik ‘betrap’ mijzelf nu steeds vaker! Daarom vind het ook wel eens leuk om hiermee lekker uit te pakken. In een vorm van een mini high tea.  Een surprise voor je visite, of gewoon voor vriendlief… ;)

Ik ben echt dol op alles wat maar ongezond is op het gebied van koekjes en snackies. Super slecht, maar soms moet het wel kunnen toch?

Lekkere (ongezonde) hapjes

high tea

 

 

Daarom besloot ik om onze tafel te dekken met lekkere hapjes in plaats van alleen een kopje koffie of thee. Zo heb ik een schaaltje met chocolaatjes, een bordje met arretjescake en een schaaltjes met gemixte nootjes, klaargezet. Yum! En verder was er natuurlijk ruime keus uit de verschillende theesmaakjes. Ik ben echt een enorme theeleut, dus aan smaakjes in huis geen gebrek hihi!

Blauwe bloemetjes

Maar een high tea is niet gezellig, zonder mooi servies en een gezellige aankleding. Ons huidige servies bestaat uit standaard zwarte borden en kommen (gecombineerd met een paar blauwe items), daarnaast ontbreken de theeschoteltjes nog steeds en is onze kopjescollectie echt een mengelmoesje van alles en nog wat… Nadat ik bij Tafel en Keuken de Laura Ashley collectie spotte, was ik eigenlijk al om; ons servies kon wel een opfrisbeurt gebruiken.

high tea

Ik denk dat het jullie niks verbaast dat ik gelijk om was, want de kleur blauw staat centraal bij dit servies. Daarnaast word ik ontzettend vrolijk van alle patroontjes! Die bloemetjes zijn gewoon te leuk! Samen met een vaas met echte bloemen, twee servetten en het mooie servies stylede ik de tafel voor een gezellige high tea.

Als die niet geslaagd is, dan weet ik het ook niet meer… Of had ik dan toch worteltjes en komkommers moeten klaarleggen? ;)

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tafel en Keuken. 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 21 mei 2017 / 11:06

  Wat een mooie foto’s! Ziet er gezellig uit :-)

  • judith-huls
   Auteur
   21 mei 2017 / 11:12

   Dankjewel! Dan is het geslaagd haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?