Een nieuw lichtpuntje

hanglamp

Op het gebied van decoratieve hoekjes bij ons tv-meubel ben ik echt enorm slecht. Ik vind het zo lastig om een hoekje te creëren die niet al te druk oogt, maar er toch gezellig uit ziet! Vraag mij niet waarom, maar op de één of andere manier wil mij dat maar niet lukken aan de rechterkant van ons tv-meubel. 

Totdat ik op het idee kwam om te gaan spelen met de hoogte op het gebied van verlichting, want dit hoekje kan ook nog wel een nieuw lampje gebruiken.

4 in één

hanglamp

Naast onze televisie hebben wij al een poosje aan de roede een lichtslinger hangen. Daar naast hangt de leuke Gym Hook, maar op de één of andere manier komt ‘ie nog niet echt tot zijn recht. Zonde! Dit hield ik dan ook in gedachten bij het uitzoeken van een nieuw lampje. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit leuke lampje tegen die ontworpen is door Shane Schneck voor het designmerk Menu. Het designmerk die ik ken van de mooie string stoel (die ook nog hoog op mijn wishlist staat hihi).

De leuke Bollard lamp is gemaakt van siliconen en heeft ook nog eens een (3 meter) lang snoer. Perfect! Want de afstand van de wandhaak naar het stopcontact is nog best wel groot. En wat misschien nog wel leuker is, is dat de lamp meer is dan alleen een hanglamp. Je kunt hem namelijk ook gebruiken als vloerlampje, tafellampje of schijnwerper. Hoe handig is dat! :)

Minimalistisch design

hanglamp

Ik heb ervoor gekozen om Bollard te combineren met de lichtslinger die we al hadden. Alleen in plaats van aan de roede, hangt de lichtslinger nu aan een leuke houten dot. Op deze manier kon ik lekker speels met de hoogte omgaan. Ik vind het minimalistische design van het lampje goed bij ons tv-meubel passen, want zo blijft het geheel rustig en zal het lampje niet snel vervelen. Momenteel is het hoekje nog niet af… Zo zal ik ‘hem’ nog willen stylen met kleine tegeltjes in verschillende blauwtinten. Samen met nog een klein wandplankje. Ideeën genoeg dus ;)

Hebben jullie ook van die lastige hoekjes in huis?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?