Tijdloze kunst in de woonkamer

De afgelopen tijd is er amper wat veranderd in onze woonkamer. Al een aantal maandjes hebben we nu de lichte kleur op de muur en ik denk dat ik met dit heel zoo tevreden ben! Wel wisselen we wat af met een vloerkleed en nu een walnootkleurige salontafel. En dat is het eigenlijk ook wel. Ik denk dat ik gewoonweg heel tevreden met met het totaal plaatje…

Maar helemaal niet veranderen, dat is niet aan mij besteed… Dus ging ik van de week weer eens lekker aan de slag!

Gemakkelijk een andere sfeer

Nu ik dit zo lees, lijkt het net alsof ik het heb over een grote make-over. Maar dat is niet waar! Ik geloof dat we nu al één of twee jaar een gallery wall achter onze bank hebben hangen en dat vind ik, zo nu en dan, zo leuk om lekker mee af te wisselen! Want met een paar andere posters kun je namelijk al zo’n verschil maken qua sfeer die je wilt uitstralen. Zo heb ik in het voorjaar alvast een lekker warm zomers sfeertje neergehangen met een poster van een leeuw en handen die zand laten vallen. Maar nu het al een tijdje zomer is, wil ik toch langzaamaan weer iets anders.

En dus ging ik op zoek naar (je raadt het vast al) nieuwe posters. Dit keer wilde ik voor iets tijdlozer en niet seizoensgebonden posters gaan in de kleuren die ook weer mooi aan sluiten bij ons interieur. En zo kwam ik bij Dear Sam uit. Ik werd helemaal enthousiast toen ik een poster met abstracte lijnen zag en ben toen gelijk door die hele categorie gaan speuren. Dat is ook gelijk een tipje want door in dezelfde categorie een aantal posters uit te zoeken, weet je zeker dat ze bij elkaar passen! Zelf vindt ik het altijd nog wel mooi om de abstracte posters te combineren met een rustige poster (in soortgelijke kleuren) en een poster met een mooie quote. En zo heb ik in een mum van tijd onze nieuwe gallery wall bij elkaar gezocht. Kind kan de was doen toch? ;)

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het geheel vinden. Ik ben weer helemaal happy met het (tijdloze) sfeertje! Ook zin om aan de slag te gaan met je eigen gallery wall? Met de code JUDITH35 ontvang je t/m 23 augustus 2021 35% korting op alle posters bij Dear Sam!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?