REVIEW | Bites We Love

bites we love

Zoals vele van jullie wel weten ben ik nu zo ongeveer al een halfjaar bezig met intensief sporten en gezond eten (wat niet altijd lukt). Mijn doel? Een strakker lichaam. Toen ik hoorde van Bites We Love was ik dan ook al direct enthousiast. Want wie houdt er nou niet van gezonde tussendoortjes? 

Bites We Love

Maar wat is Bites We Love? Bites We Love is een flexibel lidmaatschap op tussendoortjes. De bites worden zorgvuldig samengesteld op basis van noten, zaden, gedroogd fruit en chocolade. Zo ontvang je iedere week een box met 4 snackzakjes die zijn samengesteld door jezelf (+). Zo kun je op jouw profiel aangeven waar je wel en niet van houdt.

Verpakking

De verpakking is zo gemaakt zodat hij iedere week door de brievenbus past en je dus geen gedoe hebt met de pakketjesbezorger (+1). Daarnaast is de verpakking niet schadelijk voor het milieu want de boxen hebben een FSC keurmerk, zijn composteerbaar en biologisch afbreekbaar (+1). De box ziet er erg simpel uit met niet teveel frutsels. Iets waar ik persoonlijk wel van hou! Als je de box opent blijft die simpelheid gelukkig ook! Zo staat er een grote tekst aan de binnenkant (‘Hello’) en zie je direct de snackies liggen. En wat de box nog leuker maakt: onder elke snack staat een speels tekstje. Zoals een quizje (+1). Ook zit er een boekje bij met een persoonlijk berichtje en informatie over de snacks die te vinden zijn in jouw box (+1).

snacks bites we love

De bites

Ik had doorgegeven dat ik wel van snacks hou met iets als chocolade, gedroogd fruit of noten. Zolang er maar geen rozijnen tussen zitten. In de box die ik kreeg zag je ook dat er direct rekening gehouden werd met mijn voorkeur. In mijn box zaten de bites:

 • #41 Sunday Autumn- Mix van mango, cranberries en paranoten.
 • #59 Sweet Rosemary- Mix van geroosterde noten met rozemarijn.
 • #39 Ticket to the tropics- Mix van mango, kokoschips en pure chocoladedruppels.
 • #35 Chilli mix- Mix van cashewnoten, pinda’s en spicy mais.

rozemarijn nootjes bites we love

Ik heb de bite #59 Sweet Rosemary dit weekend uitgeprobeerd en eigenlijk was het verrassend lekker! Normaal gesproken vind ik noten maar saai en eet ik ze daarom ook niet graag. Maar deze bite was absoluut niet saai! (+1). Daarnaast zat ik ook echt de hele middag vol en had ik niet de behoefte meer om iets anders te gaan eten (+). Wat ik dan weer een dik pluspunt vind! De andere drie bites ga ik deze week nog uitproberen op stage. Op Instagram laat ik jullie weten wat ik ervan vind.

snacks in schaal bites we love

Conclusie

 • + persoonlijk samengesteld
 • + past door de brievenbus
 • + niet schadelijk voor het milieu
 • + simpele maar toch wel stijlvolle verpakking + informatieboekje
 • + goede smaak
 • + vult goed
 • – Als je de box de hele maand door wilt hebben, ben je al snel €20,- kwijt. Dat is misschien toch een beetje veel… (alhoewel ik eigenlijk niet weet hoeveel geld ik normaal gesproken kwijt ben aan snacks…)

Één box kost €4,95,- en is te bestellen via www.biteswelove.nl

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bites We Love.

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 17 november 2015 / 10:35

  Goede review! Ik ben hier ook een tijdje abonnee op geweest, maar ik vond veel nootjes niet lekker. Dat was voor mij dus een beetje zonde van het geld :)

 2. 17 november 2015 / 20:35

  Mooie box, alleen lust ik dit niet. Misschien als ik het probeer vind ik het toch wel lekker. Want eerlijk gezegd ken ik het merk niet.

 3. 17 november 2015 / 21:41

  Ik vind het idee heel leuk. Ik heb het al vaker langs zien komen en zat erover na te denken het misschien zelf ook te proberen maar als ik het te leuk/lekker vind is het in de maand inderdaad nog best duur en daar hen ik geen geld voor helaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?