ACCESSOIREVONDST | Sinterklaas kaartjes

Sinterklaas kaartjes

Ik surf graag het hele world wide web af, opzoek naar de leukste meubelcollecties en hebbedingetjes voor bij ons in huis of op mijn wishlist. Als ik mijn ‘ontdekking’ de moeite waard vind, deel ik het natuurlijk met alle liefde, want wie weet zijn jullie wel net zo enthousiast als ik ben!

Yay! Sinterklaas is weer in het land. Hoe leuk is het dan om je huisje hier ook een beetje aan aan te passen? Bijvoorbeeld door deze Sinterklaas kaartjes van Winkeltje van Anne. Zo tover je je huisje al snel en subtiel om in de Sinterklaas sfeer. Maar ze zijn niet alleen leuk om neer te zetten. Wat denk je van een leuk schoencadeautje? Of bij de surprises? Misschien dat ik dit jaar dan toch maar eens voor een Sinterklaas sfeer ga :)

Volg:
Delen:

8 Reacties

  1. 18 november 2015 / 15:00

    Dit zijn echt zulke leuke kaartjes! Ik vind het leuk dat ze zwart wit zijn, en de teksten zijn ook leuk! De kaart rechtsonder vind ik het tofste! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?