HOME | Hal make-over

overzicht gang

Misschien ben ik één van de weinigen (of juist velen) die houd van verandering in het interieur. Ik kan gewoon niet lang tegen hetzelfde en wordt het dan zat. Sterker nog: ik vind het dan niet meer mooi. En wat niet mooi is, moet weg of veranderd worden. Ik laat jullie graag mijn woon make-overs zien en hoor graag of het een goede verandering is geweest of juist helemaal niet.

Vaak als ik op de wc zit, krijg ik een koud en kil gevoel als ik naar de gang kijk (ja, ik heb vaak de wc-deur gewoon open staan). Toen we net ons huisje hadden, besloten we alles wit te maken, maar achteraf was dit toch niet zo’n goed idee. Onze hal had totaal geen warme sfeer. Vorige week kon ik er niet langer meer tegen en moest ik de muur een ander kleurtje te geven. Eerst wilde ik gaan voor okergeel, maar na lang twijfelen ben ik toch voor de kleur grijs (die overigs ook goed bij onze maantjes op de trap past) gegaan. Een hele grijze muur maakt onze gang te donker, dus daarom gingen we voor een halve muur.

fotolijstjes gang

En wauw. Wat ben ik blij met het resultaat! Het is nu echt zo anders als je bij ons binnen komt. Je krijgt nu als het ware een echt ‘warm welkom’. Oh en naast het verven van de muur, heb ik de lijstjes ook dezelfde kleur als de muur gegeven. Wat vinden jullie van deze make-over?

p.s. benieuwd naar hoe de hal eerst was? Bekijk dan even dit artikel.

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 6 november 2015 / 10:36

  Suuuuperleuk gedaan zeg! Ik heb zelf ook wat kleine wandjes in woonkamer en toilet antraciet en blijf het erg chic, strak en toch gezellig vinden. Zo’n halve muur is echt een tof idee als een hele muur teveel is. Wellicht doe ik dat ooit nog eens in de keuken! Krijg je automatisch ook een beetje een bar-idee (als je de scheidslijn op barhoogte doet dan haha). Die lijstjes staan er ook fantastisch bij. Ben echt jaloers haha!

  • judith-huls
   Auteur
   29 november 2015 / 16:21

   Awh wat een super lieve reactie! Dank dank dank! :)

 2. 6 november 2015 / 12:54

  ah wat is je hal echt super mooi! Ik vind het ook altijd leuk om mijn slaapkamer te veranderen, ik ben daar zo gek op. Al zou ik op mijzelf wonen zou ik dat ook zo vaak doen haha! Ik vind de lijstjes ook echt super leuk bedacht. <3

  Liefs! Evelien

 3. 6 november 2015 / 14:28

  Oehh heel mooi, ik houd hier wel van. En wat betreft dat ruilen van inrichting, ik heb dat ook hele erg. Na een paar maanden wil ik weer iets anders en ga ik dingen verschuiven.

 4. 6 november 2015 / 14:51

  Super leuk! Ik vind dat half/half heel leuk :)

  xo

 5. 6 november 2015 / 16:14

  Mooie resultaat zeg. En inderdaad een mooie kleur :) X

 6. 6 november 2015 / 17:20

  Heel erg mijn stijl! En die lamp van de IKEA blijft volgens mij altijd leuk!

 7. 6 november 2015 / 19:25

  Mooi resultaat van de muur. Het toont wel vele beter dan de donkere muur. Interieur is gewoon je hobby en je bent pas voldaan als je iets veranderd hebt. Dat is bij elke hobby hoor.

 8. 6 november 2015 / 19:47

  Wat tof dat je lijstjes ook meteen dezelfde kleur zijn! Heel tof gedaan. Ik hou vaak ook altijd de wc deur open, hahaha. Eén van de weinige dingen die nooit worden gezegd, maar die volgens mij door onwijs veel mensen worden gedaan, haha! :’)

  – Saskia

  • judith-huls
   Auteur
   8 november 2015 / 15:24

   Hahaha ja, grappig! :)

 9. 7 november 2015 / 09:10

  Yay voor de deur open laten als je op de wc zit (onze wc is veeeeeeel te klein om ook maar te kunnen ademen of zo). :’)
  Mooi trouwens, de muur voor de helft in een kleurtje!

 10. 7 november 2015 / 12:39

  Oh dat ziet er mooi en strak uit! Mooie kleurencombinatie zo wit/grijs, staat netjes!

 11. 7 november 2015 / 12:41

  Heel mooi gedaan! Ik vind die lambrisering echt stijlvol!

 12. Karin
  7 november 2015 / 13:24

  Knap dat je van zo’n klein “kamertje” toch iets leuks hebt kunnen maken! Zoals je zegt: een warm welkom :)

 13. 8 november 2015 / 15:49

  Wauw, van helemaal wit naar dit is het wel een heel mooi resultaat geworden.
  Nu kan je tenminste gezellig op de wc zitten met de deur open hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?