DIY | Bloempot met plakband

DIY bloempot ananasplant

Een paar jaar geleden, had ik nog twee linkerhanden. Maar ik geloof dat één van die twee linkerhanden steeds meer een rechterhand begint te worden. Sterker nog; ik vind het nu zelfs leuk om zelf dingen te maken. De DIY’s waar ik zelf erg blij mee ben (en ook een beetje trots op ben) wil ik graag met jullie delen! Oh en nog iets: het zullen nooit moeilijke DIY’s zijn, want daar ben ik met mijn tikkeltje perfectionisme niet voor gemaakt…

Zelf vind ik de meeste bloempotten erg saai. Ze zijn vaak standaard maar één kleurtje en mochten ze wel een leuk printje hebben, dan zijn ze onbetaalbaar. Dus waarom niet zelf een persoonlijke bloempot maken? Ik kwam de DIY van de bloempot met plakband tegen op Chapter Friday en na het zien, moest ik deze DIY gewoon uitproberen! Ik maakte hem tussen de reclame van Utopia door en binnen een kwartiertje had ik mijn zelfgemaakte bloempot. Benieuwd hoe?

DIY bloempot

Wat ben je nodig?

 • Een bloempot
 • Spuitverf
 • Plakband
 • Kranten

Hoe maak je het?

 1. Plak de stukjes plakband op de bloempot (je kan zelf bepalen hoe).
 2. Leg de bloempot vervolgens op de kranten.
 3. Nu kun je de hele bloempot gaan spuiten met de spuitverf.
 4. Nadat de bloempot droog is, haal je voorzichtig de plakbandjes eraf.
Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 3 november 2015 / 09:50

  Wat tof zeg dat je die omslag begint te merken. Het lijkt me zo fijn als je zelf dingen kan maken. Ik probeer het zelf ook wat vaker te doen en ik merk dat oefenen echt helpt. Ik kom zo ook veel meer op ideeën.

 2. 3 november 2015 / 09:56

  Haha wat een leuk effect zeg. Super simpel maar het ziet er leuk uit! X

 3. 3 november 2015 / 10:04

  Superleuke DIY! Ik heb deze inderdaad ook laatst nog gezien, maar ik weet ook niet meer waar ;o

  • 3 november 2015 / 10:05

   Ik zie nu net dat ik ze zelf heb opgeslagen op Bloglovin’ nadat ik ze bij Chapter Friday spotte! Misschien had je het idee ook daar gezien? :)

   • judith-huls
    Auteur
    3 november 2015 / 11:43

    Jaaaa, het was inderdaad van Chapter Friday! Thanks :)

 4. 3 november 2015 / 10:05

  Heel simpel, maar super leuk gedaan!

 5. 3 november 2015 / 11:59

  Een heel mooie diy zeker met het eind resultaat. Iets zelf maken is vele leuker en anders. :)

 6. 3 november 2015 / 13:42

  Haha wat een heerlijk simpel, maar super leuk idee! Zelfs mij, met mijn twee linkerhanden, moet dat nog gaan lukken!

 7. 3 november 2015 / 17:09

  Wauw, heel simpel maar toch een heel tof effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?