EVENT | Favorieten Dutch Design week

plantation-DDW

Vorige week stond Eindhoven in het teken van de Dutch Design Week. Het grootste design evenement in Noord-Europa. Meer dan 2.400 ontwerpers presenteerden hun werk en ideeën. Ik mocht er voor mijn stage naar toe en zo kon ik ook mooi wat fotootjes schieten voor mijn blog. Kijk je mee naar mijn favorieten?

We hadden (helaas) maar één dag de tijd om de Dutch Design Week te bekijken en daarom ben ik lange niet op alle locaties geweest in Eindhoven. We hebben een bezoekje gebracht aan het Broeinest, De Vershal, Piet Hein Eek en het Klokgebouw. Het leukste om te zien vond ik toch wel Piet Hein Eek (en daarom zien jullie daar ook de meeste foto’s van). Maar ook de tentoonstelling van Ontwerpduo sprak mij qua kleuren en het minimalistische design erg aan! Ook in het Klokgebouw waren genoeg leuke ontwerpen te vinden. Van al deze locaties deel ik mijn favorieten van de Dutch Design Week. Bereid je maar voor op een overload aan foto’s…

Het Klokgebouw

lampjes-DDW klokgebouw-DDW plantation DDW

Eyecatchers buiten

circus of life DWW

worstenbroodjes DDW

Ontwerpduo

huisjes DDW

Ontwerpduo DDW

Piet Hein Eek

Piet Hein Eek DDW Studio Roex DDW Tafel Piet Hein Eek DDW Bed Piet Hein Eek DDW Bulb DDW

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 27 oktober 2015 / 11:17

  Jammer dat je maar één dag kon gaan. Lijkt mij een super grote beurs of hoe noem je zoiets?
  Wow die bus vind ik geweldig. :)

 2. 27 oktober 2015 / 11:48

  Leuk! Ik ben ook in ehv geweest vorig weekend, we hadden vooral veel ‘WTF’ momenten haha! Kunst kan zooo wazig zijn ;P

  • judith-huls
   Auteur
   27 oktober 2015 / 11:52

   Hahaha, heel herkenbaar! Ik had moeten weten dat je in Eindhoven was, dan konden we meeten. Jammer!

 3. 27 oktober 2015 / 20:11

  Wauw, dit ziet er echt geweldig uit. Ik wist niet eens dat dit bestond, ik had er graag heen gewild.

 4. 27 oktober 2015 / 21:50

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ziet er super leuk uit zeg. X

 5. 28 oktober 2015 / 08:08

  Oh wat leuk zeg dat je daar heen bent geweest! Mooie foto’s heb je gemaakt :)
  Ik wil zo graag ook een keer heen gaan, lijkt me fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?