ACCESSOIREVONDST | Budget draadlampen

draadlampen Xenos

Ik surf graag het hele world wide web af, opzoek naar de leukste meubelcollecties en hebbedingetjes voor bij ons in huis of op mijn wishlist. Als ik mijn ‘ontdekking’ de moeite waard vind, deel ik het natuurlijk met alle liefde, want wie weet zijn jullie wel net zo enthousiast als ik ben!

Gisteren ontving ik het foldertje van de Xenos weer. En ik kan altijd zo blij worden van de Xenos folder omdat er vaak wel iets in staat wat ik erg tof vind. Dit keer was het op de cover direct raak (dat belooft nog wat voor de rest van het blad), want daarop staan deze stoere draadlampjes. Ik ben altijd al weg geweest van draadlampen, maar met dit prijsje (€12.99) ben ik helemaal om! Helaas moet ik de aankomende maanden sparen, dus zet ik de budget draadlampen maar direct op mijn wishlist. Sinterklaas is weer bijna in het land toch?

P.s. de metalen en zwarte draadlamp zijn op de webshop al uitverkocht. De witte vind je hierP.p.s. ik ben dus niet de enige die ze tof vind, haha.

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 21 oktober 2015 / 08:10

  Ja, deze zijn leuk zeg! Ik heb zelf onlangs een lamp na gemaakt.

 2. 21 oktober 2015 / 11:27

  Aaah die zijn echt heel erg tof. Ik zoek ook nog naar mooie lampen voor boven onze eettafel, we hebben nu echt zo’n verschrikkelijk lelijk ding hangen. :P

 3. 21 oktober 2015 / 17:22

  Die zijn inderdaad erg leuk. Toffe stijl heb je :)

  • judith-huls
   Auteur
   21 oktober 2015 / 21:20

   Awh lief! Dankjewel :)

 4. 21 oktober 2015 / 23:59

  Heel leuk zijn ze! Ik heb een soortgelijke lamp in een diamantvorm van de Xenos ;) x

 5. 22 oktober 2015 / 10:54

  jammer dat die metalen al uitverkocht zijn, die zijn zooo tof!

 6. 25 oktober 2015 / 22:24

  Ik vind ze stiekem prachtig. Ik zet ze ook op mijn lijstje. Mooi voor in mijn hobbykamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?