Paasbloesem met zelfgemaakte hangers

Laat ik het gelijk maar toegeven, ik heb niks met Paasversiering. Om maar eventjes een voorbeeld te geven: Al die felgekleurde eieren en die knalgele kuikentjes. Tja, die komen er hier gewoon nog steeds niet in. En ik kan mij haast niet voorstellen dat ik de enige ben?

Maar om helemaal geen Pasen in huis te halen, vind ik ook wel weer wat… Daarom wil ik op mijn eigen manier Pasen in huis halen. Ik besloot eerst eens rond te snuffelen tussen de design vazen van MisterDesign. Zodat ik alvast een mooie basis heb voor een eventuele paastak.

Paasbloesem

zelfgemaakte Paas hangers

En die basis was er al vrij snel met deze mooie Silent Vaas. Een handgemaakte tijdloze en pure vaas ontworpen door Andreas Engesvik. Geen poespas, maar juist minimalistisch! Perfect voor in onze Scandinavische huisje. Ik koos voor de grijze variant van deze vaas omdat deze kleur zo lekker neutraal is, maar er zijn nog veel meer kleurtinten! Zoals groen, roze en helder.

zelfgemaakte Paas hangers

Ik kan mij niet meer herinneren of ik vorig jaar eigenlijk wel een paastak had… Maar dat maakt het feit niet anders dat ik het dit jaar een keertje helemaal anders wil doen! Zo fietste ik naar de bloemist voor een eventuele vervanger van de paastak. Daar kwam ik een mooie bloesemtak tegen. Na nog wat wikken en wegen of ik toch echt niet voor een paar paastakken zal gaan, stapte ik op de fiets met de bloesemtakken.

Blauwe paashangers

zelfgemaakte Paas hangers

Daarna begon de zoektocht naar blauwe paashangers, maar al snel bleek deze zoektocht echt oneindig. Werkelijk waar. Ik kon nergens mooie blauwe hangers vinden… Wel vond ik twee mooie subtiele houten hangers. Dat van die blauwe paashangers zat mij toch niet helemaal lekker. Totdat ik op het idee kwam om gewoon zelf paashangers te ontwerpen. Voordeeltje van mijn opleiding! :)

zelfgemaakte Paas hangers

Zelf vraag ik mij dan altijd af waarom ik niet eerder op dit idee ben gekomen. Maar goed, ik ben nog ruim op tijd voor de Pasen toch? Nadat ik de bloesemtakken voor een groot deel had ingekort, kon het stylen in van de paasbloesem in de mooie Muuto vaas beginnen. En eigenlijk ben ik nog steeds aangenaam verrast door het resultaat! Zo eenvoudig, maar toch zo helemaal mij!

Hoe ziet jouw paastak eruit? 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?