Een ode aan jou + winactie

WOEHOE. 30k volgers op Instagram! Echt, wat is dit ongelooflijk onwerkelijk zeg… Toen ik zo’n 1,5 geleden begon met het delen van kiekjes van ons huis had ik dit nooit durven dromen. Ik heb woorden te kort. Want wat ben ik jullie, stuk voor stuk, onwijs dankbaar. Lieve allemaal, zonder jullie was dit nooit mogelijk geweest! Sterker nog; jullie hebben er zelf voor gezorgd dat mijn grootste droom is uitgekomen, het oprichten van mijn eigen bedrijfje; mijn eigen blog. 

En omdat ik jullie zo onwijs dankbaar ben voor het volgen en het trouw lezen van mijn blogjes, mag ik samen met Studio Perspective een onwijs leuke winactie organiseren! Vieren jullie dit mooie aantal met mij mee?

Social design

 

Ik mag namelijk in samenwerking met Studio Perspective deze tafellamp Ties weggeven! Ik vind de lamp zelf echt onwijs tof en sfeervol! Maar dat niet alleen, er zit ook een mooi verhaal achter de makers van Ties: Cre8. Een social venture in Amsterdam. Zij bieden dagbesteding aan jongeren die vroegtijdig stoppen met school. Tijdens deze dagbesteding leren de jongeren een vak in 3d-printing en lasercutting en worden zij ware pro’s op het gebied van urban fabrication. Na zes tot twaalf maanden stromen zij weer door. Hoe onwijs mooi is het dat o.a. lamp Ties hieruit is voortgekomen?

 

Studio Perspective is een webwinkel die social design verkoopt. Hun producten worden dus gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals Cre8. Zelf vind ik, naast lamp Ties, de Paper Potten ook erg mooi! Dat zijn bloempotten gemaakt van oude kranten met een lus gemaakt van oude autobanden. Hoe leuk! Net even een tikkeltje anders! :)

Puzzelstukjes

Lamp Ties

Lamp Ties bestaat uit allemaal MDF plaatjes. Het leuke van deze lamp is dat je je eigen bouwpakketje hebt! Je moet Ties namelijk zelf in elkaar puzzelen. Zo moet je  alle MDF plaatjes op een bepaalde manier in elkaar schuiven. Klinkt lastiger dan dat het is! Want zelfs ik kreeg het met mijn twee linkerhanden en de gebruiksaanwijzing nog voor elkaar!

Winnen

De winactie is afgelopen!

Gefeliciteerd Jenny Meerman van @huisgeluk! Jij wint vloerlamp Ties!

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. marian
    5 oktober 2017 / 10:10

    wauw, wat een super mooi interieur daar kan ik zeker nog wat van leren :-) we zijn zelf nu bezig met een verbouwing en een verandering van het interieur en heb nu wel erg veel inspiratie gekregen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?