NEW IN | Producten van Westwing

poef Westwing

Grappig eigenlijk, hoe je een hele kamer een make-over kan geven aan de hand van producten van één webshop. Vorige maand besloot ik namelijk dat ik meer (jute) accessoires in huis wilde hebben. Ik ben namelijk de laatste tijd weer dol op de naturel kleuren in huis!

Westwing

plaid Westwing

Vorige keer heb ik jullie ook al kennis laten maken met Westwing in het artikel over mijn badkameraccessoires wishlist. Maar voor degene die dat gemist hebben, leg ik graag het concept van Westwing nog eventjes uit. Westwing is een webshop die bestaat uit verschillende sales en campagnes. Deze zijn vaak maar een aantal dagen actief. De sales van Westwing bestaan uit verschillende woonaccessoires en meubels van uiteenlopende merken. Zoals Hay en Zuiver. Het leuke van deze sales is dat (het woord zegt het al) alle items in de aanbieding zijn! Zo betaal je altijd een stuk minder dan de originele prijs! Het enige wat je hoeft te doen om hier gebruik van te maken is een account aanmaken. Als member ontvang je dan een nieuwsbrief zodat je weet wanneer de acties beginnen.

PS. Westwing heeft ook een app (die ik pas heb ontdekt). Het leuke van die app is dat je een melding krijgt wanneer er weer een nieuwe sale online staat! Zo kun je dus als eerste je favoriete items shoppen!

De nieuwe accessoires

mand Westwing

Zo doende, zat ik (bijna) elke ochtend om 8 uur klaar om als één van de eersten (denk ik) de nieuwe sales in de gaten te houden… Daardoor heb ik alle leuke accessoires kunnen aanschaffen die ik wilde hebben. Zoals het grijze plaid, het ronde jute kleed, een nieuwe mand, de jute poef en last but not least: de Tomado rekjes. Hierdoor heeft onze woonkamer een kleine make-over gekregen en ziet de keuken er héél anders uit! Echt, ik ben zo blij met deze accessoires.

Tomado rekjes Westwing

Het leuke was ook nog, ik had bijna iedere week wel weer een nieuw pakketje van Westwing. Wat zal de postbode toen die tijd wel niet gedacht hebben…. I don’t care, want mijn woonkamer en keuken zijn nog mooier geworden!

*Samenwerking

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Danielle
    11 november 2016 / 21:51

    Wauw ziet er prachtig uit en net als jij ben ik ook een vd weinigen die om acht uur klaar zit om de nieuwe aanbiedingen te zien hihi!

    Liefs, Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?