INTERIEURVONDST | Retro platenspeler

platenspeler

De laatste tijd ben ik erg vaak te vinden in onze werkkamer. Ik breng er dagelijks uren door met mijn schoolwerk. Vaak gebeurd dit in stilte omdat wij hier geen goede boxjes hebben voor een aangenaam geluid. Best wel jammer… Maar vanaf vandaag komt daar verandering in!

Zo kreeg ik laatst de vraag van The Retro Family of ik een product van ze wilde uittesten. Na wat snuffelen op de webshop werd ik direct enthousiast over het assortiment plantenspelers!

The Retro Family

retro platenspeler

De Retro Family beschrijft zichzelf als een plaats waar de oude wereld de nieuwe wereld ontmoet. Zo kun je bij The Retro Family terecht voor nieuwe producten die geïnspireerd zijn op het verleden. Met andere woorden: retro producten. Zo vind je er onder andere oude telefoons (zoals draaischijf telefoons), waterkokers met een vintage uitstraling, jukeboxen en oude camera’s.

Platenspeler

goodmans platenspeler

Om onze studeerkamer toch te voorzien van leuke muziek, heb ik gekozen voor een retro platenspeler van Goodmans. In de kleur wit met rose achtige details. Héél eerlijk gezegd moest ik mij hier wel eerst in verdiepen. Ik dacht namelijk altijd dat je met een platenspeler alleen maar LP’s kon afspelen. Maar tegenwoordig kun je ook gewoon muziek van je telefoon afspelen met een platenspeler. Ik vraag mij toch echt af onder welke steen ik geleefd heb, hahaha… Daarnaast is de platenspeler die ik koos draadloos waardoor ik hem gemakkelijk kan verplaatsen naar een andere ruimte in huis.

Ik zit tegenwoordig niet meer in een stille ruimte en tegelijkertijd is zo’n platenspeler een erg leuk detail in onze werkkamer! Is een keer wat anders dan een speakerbox en geheel interieurproof. :)

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 29 oktober 2016 / 11:32

    Wauw gaaf zeg! Wist ook niet hoor dat je met een platenspeler muziek via Bluetooth kon afspelen! Liefs, Sandra (koseligblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?