WISHLIST | Mijn favorieten voor in de badkamer

webb_3_Badrum_Sand_miljo

Afbeelding: Elle Decoration

De badkamer. Een plek waar we dagelijks wat minuten of zelfs wel uren doorbrengen. Vaak beginnen we er de dag en eindigen we er ook weer. We douchen, make-uppen, relaxen en tandenpoetsen er. Mochten we in de toekomst gaan verhuizen, dan is een grotere badkamer wel echt een pré. En oh, kan ik dan ook gaan voor een bad? 

Ik vind het fijn om wishlisten te maken. Zo kan ik sparen voor de items die ik ook heel graag wil hebben. Daarom heb ik dit keer een wishlist samengesteld voor mijn ooit toekomstige (nieuwe huis en) badkamer. Al kan ik wel al héél veel accessoires gebruiken voor de badkamer die we momenteel hebben.

Westwing

Westwing wishlist

||1. Tijdschriftenhouder || 2. Windlicht|| 3. Set van 4 handdoeken|| 4. Houten jaloezieën || 5. Set van 2 opbergmanden || 6. Lantaarn ||

De wishlist die ik heb samengesteld bestaat uit producten die momenteel te koop zijn op Westwing. “Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis.” De site bestaat elke week weer uit verschillende sales/acties die vaak maar een aantal dagen geldig zijn. Deze sales kunnen producten bevatten van verschillende merken en verschillende woonstijlen. Zo zit er voor iedereen altijd wel iets tussen. Wil je shoppen bij Westwing? Dan moet je je wel even registreren, want alleen geregistreerde mensen hebben toegang tot de merken en producten van Westwing. Als member ontvang je een nieuwsbrief in je inbox zodat je weet wanneer de nieuwe acties beginnen. Daardoor kun je er vaak als eerste bij zijn om jouw favoriete item te shoppen!  Leuk toch?

Niet teveel poespas

van_hasselt_0034-5OmSiDHqsIWiR4ZEYvpvBg

Afbeelding: Morten Holtum

Zoals je kan zien bestaat mijn wishlist voornamelijk uit wit-en houttinten. Dat zijn echt kleuren die ik wil doorvoeren in de (ooit) toekomstige badkamer. Zo houdt je de badkamer namelijk rustig en oogt het toch nog fris en groot. De badkamertegels zelf zal ik dan ook helemaal wit houden om zo te gaan voor nog meer licht. Om de badkamer rustig te houden, houdt ik graag de accessoires zo het minimale beperkt. Een badmat, wat windlichten en een paar manden zijn al genoeg! Ik droom alvast helemaal weg. Lekker in bad… met de kaarsjes aan…

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Westing.

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?