MAKE OVER | Van een donkere naar een lichte muur

lichte muur

Ik ben gek op alles wat maar te maken heeft met interieur. Of het nu gaat om een kleine woonaccessoire of een meubelstuk. Ik deel graag mijn nieuwe pareltjes of wishlisten met jullie!

In het vorige artikel liet ik zien dat we gekozen hadden voor nieuwe en lichtere gordijnen. Namelijk: pastel roze. Dit was direct al een stapje in de goede richting, want zo kon ik het langzamerhand steeds beetje bij beetje lichter maken in huis.

Antraciete muur

gordijnen pastel roze

Toen we ons huis kochten, was ik op slag verliefd op dit antraciete behang. En ik geef toe: deze donkere kleur gaf onze woonkamer een warme sfeer. Maar sinds dat ik mijn liefde voor een Scandinavisch interieur heb ontwikkelt, paste de donkere muur er niet echt meer bij het totaal plaatje. Want een Scandinavisch interieur bestaat vooral uit veel lichte tinten. Dat was ook één van de redenen dat je de donkere muur niet veel zag op mijn Instagram feed.

Blauw/groenig met een grijze ondertoon

eenvoud Gamma

Na een paar maanden wikken en wegen en ondertussen wat peilingen bij vriendlief, besloten we allebei dat de muur toch eigenlijk wel toe was aan een nieuwe kleurtje. Een kleurtje die onze woonkamer een stuk frisser moest doen ogen. En dat is…. gelukt! Ik (ja ik, want vriendlief was ondertussen gewoon aan het werk en wist van niks) heb gekozen voor de kleur ‘Eenvoud’ van de Gamma. Dit kleurtje is blauw/groenig met een grijze ondertoon. En alles in huis past er zo goed bij! De grijze bank, de witte stoel, het vloerkleed, de roze gordijnen… Moet ik nog even doorgaan?

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?