NEW IN | Pastel roze gordijnen

pastel roze gordijnen

Ik ben gek op alles wat maar te maken heeft met interieur. Of het nu gaat om een kleine woonaccessoire of een meubelstuk. Ik deel graag mijn nieuwe pareltjes of wishlisten met jullie!

Vanaf dat we in ons huisje wonen, hebben we onze gordijnen in de woonkamer 2 keer veranderd. Eerst hadden we witte gordijnen, maar dat stond achteraf toch niet zo mooi bij de ook al witte muur. Daarom zijn we daarna gegaan voor antraciete gordijnen. Maar toch miste ik nog steeds de sfeer in huis…

Liefde voor pastel roze

Totdat ik mijn liefde voor pastel roze ging creëren. Het begon eerst met een aantal kussens en woonaccessoires. Vriendlief had inmiddels de kleur goed gekeurd, dus dan kon ik toch nog wel iets meer roze in huis halen? Bij de Kwantum vond ik de perfecte pastel roze gordijnen. Het leuke was ook nog dat het kant en klaar gordijnen waren in precies de juiste maat (op de breedte na)!  Gelukkig heb ik een lieve en een ontzettend handige oma die de gordijnen in de juiste breedte kon maken.

gordijnen pastel roze

Sfeer in huis

Nadat ik de antraciete gordijnen had vervangen voor de pastel roze gordijnen leek onze woonkamer weer even als nieuw! Je kijkt nu zo fris de woonkamer in, vergeleken met de donkere gordijnen! Ook is het sfeertje nu heel anders. Het heeft namelijk wel iets weg van een romantisch sfeertje. Erg gezellig!

Een kleine verandering kan al zoveel verschil maken in je woonkamer. Ik doe deze pastel roze gordijnen voorlopig nog niet weg!

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?