Mijn tropische sneakers
Ik ben er gewoonweg niet voor gemaakt om zo nu en dan één van mijn outfits te laten zien. Daarom zal je ook nooit de rubriek ´outfit of the day´ tegenkomen op FAFOHOLIC. Maar omdat FAFOHOLIC wel een lifestyle blog is, deel ik juist heel graag met mijn nieuwste aanwinsten en wishlists met jullie!

Zelf heb ik het jaren volgehouden om te zeggen dat ik totaal geen sneakermeisje ben! Maar nu moet ik toch echt mijn woorden wegnemen. Sneakers lopen nou eenmaal héérlijk.. Ik heb al een paar standaard zwarte sneakers in mijn schoenenkast staan, maar ik wilde nu wel eens iets anders dan een standaard paar sneakers…

Bij Nelson schoenen bestelde ik een paar sneakers met een tropisch printje. En tot mijn verbazing waren de kleuren van het printje nog veel vrolijker dan op de foto´s van de webshop! De sneakers vielen volgens mij ook direct op bij iedereen, want zelfs mijn broertje gaf een complimentje over de sneakers (en geloof me: dat doet hij echt niet vaak over mijn schoenen). Nelson heeft een groot aanbod aan sneakers van verschillende bekende merken zoals: Converse, Nike en Vans. Daarnaast verkoopt Nelson ook schoenen van minder bekende merken. De levering van Nelson vind snel plaats, want ik had de schoenen al binnen 2 dagen in huis! Erg fijn voor de ongeduldige mensen (zoals ik).

Naast de sneakers bestelde ik ook nog een paar espadrilles voor de fijne en warme lentedagen. Ik heb nog nooit espadrilles gehad en wilde wel een keer wat anders dragen dan mijn Birkenstock slippers. Ook met dit paar ben ik heel erg tevreden, want net als de sneakers lopen ze erg fijn!

Ik hou Nelson dus ik mijn achterhoofd voor als ik (weer) toe ben aan een paar nieuwe sneakers.


Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 9 mei 2015 / 08:32

  Super toffe schoenen! Dat tweede paar wil ik echt bestellen, het is precies het paar dat ik nog zoek. Mag ik vragen welk model je precies hebt? Of heb je een rechtstreeks linkje?

 2. 9 mei 2015 / 08:32

  Supergave sneakers; lekker kleurrijk voor de zomer!

 3. 12 mei 2015 / 12:40

  Leuke nieuwe sneakers! Vind al die nieuwe sneakers van tegenwoordig met verschillende kleuren erg leuk

 4. 12 mei 2015 / 12:40

  Super stoer en vrolijk zijn die sneakers. Ook je espadrilles vind ik gaaaf! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?