Maak je huis persoonlijker door een foto op hout
Ik ben er gewoonweg niet voor gemaakt om zo nu en dan één van mijn outfits te laten zien. Daarom zal je ook nooit de rubriek ´outfit of the day´ tegenkomen op FAFOHOLIC. Maar omdat FAFOHOLIC wel een lifestyle blog is, deel ik juist heel graag met mijn nieuwste aanwinsten en wishlists met jullie!

Een huis maak ik graag persoonlijk en ik vind dat je daarmee al direct kan beginnen in de hal. Want dat is vaak toch direct de binnenkomst van een huis. Onze hal ik nogal ‘onpersoonlijk’ want er hangt alleen een spiegel aan de ene muur en op de andere muur hebben we een muursticker geplakt. Om de hal wat persoonlijker te maken, zit ik al een tijdje met het idee om foto’s van vriendlief en ik op te hangen, maar dan wel op een originele manier! Zo vind ik foto’s op canvas niet echt origineel meer, maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer manieren om je foto op af te drukken. Bij Albelli bestelde ik een foto voor ons tweetjes op hout.
Omdat ik nog nooit eerder een foto op hout heb laten afdrukken, was het best wel spannend! Ik ben daarin echt een ‘pussy’ want ik was bang dat de kleuren niet mooi afgedrukt werden. Gelukkig waren de kleuren juist heel mooi geworden doordat de planken gewhitewasht zijn. Je hebt verschillende mogelijkheden bij Albelli als je een foto op hout wilt laten afdrukken. Zo heb je de keuze of je horizontale of verticale planken wilt en of je de foto op ruw of op glad hout wilt laten afdrukken. Zelf heb ik gekozen voor horizontale planken (omdat bij de verticale planken er een soort snee kwam tussen onze hoofden en onze lichamen) en ruw hout. Het mooie van het ruwe hout vind ik dat je de nerven nog heel goed ziet! 


Deze foto van ons tweetjes hangt boven onze trap en valt direct in de hal! Omdat ik zo tevreden ben over de kwaliteit van het hout en de foto, ben ik van plan om in de toekomst nog meer foto’s op hout te laten afdrukken en zo van deze muur een hele fotomuur te gaan maken! :)

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 18 mei 2015 / 10:06

  Zo gaaf! Wil ook nog is een foto op hout laten afdrukken, vind het effect zo mooi!

 2. 18 mei 2015 / 10:06

  Wat ziet dit er leuk uit! Je hebt ook een hele mooie foto uitgekozen. Het lijkt me echt heel leuk om hier een fotomuur van te maken!

 3. 18 mei 2015 / 10:06

  Oh ziet er prachtig uit! Wat een leuk en origineel idee!
  (Je hebt echt een mooi blog, ik ga je gelijk even volgen op bloglovin! ;) )

  Liefs X

 4. 18 mei 2015 / 10:06

  Ik vind een foto op hout er altijd zo leuk uit zien. Mooie foto heb je gekozen :)

 5. 18 mei 2015 / 10:06

  Wauw, wat tof!! De kleuren zijn inderdaad heel mooi uitgekomen! Ben benieuwd naar je fotomuur als 'ie helemaal af is hihi! :)

  ♥♥♥ Saskia

 6. 20 mei 2015 / 10:50

  Eerst vond ik foto's op hout maar niks. Alleen nu zie ik toch regelmatig prachtige eindresultaten ervan. Misschien moet ik het ook maar eens proberen ipv altijd maar op canvas het af te laten drukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?