Languit in de tuin

hangmat

In één van mijn eerdere blogjes over onze achtertuin vertelde ik al eens dat onze picknicktafel meer een sta-in-de-weg was de afgelopen tijd in plaats van een functioneel item. Eten met vrienden doen we namelijk gezellig op onze loungeset. Met andere woorden; de picknicktafel werd zo meer een decoratie item…

Leuk! Tenminste, als je daar de ruimte voor hebt… En tja, met een stadstuintje heb je nou eenmaal niet een grote tuin. Dus besloot ik om voor de picknicktafel andere eigenaren te zoeken. En nu staat ie te pronken in de tuin van mijn moeder.

Iets anders

hangmat

Maar dat betekent wel dat ons grindterras ‘iets anders’ gezelligs nodig heeft! Want aan een leeg terras heeft niemand iets… ;) Maar ik zal ik niet zijn als ik al weer wat ideetjes bedacht heb. Herinneren jullie namelijk mijn stoffen hangstoel nog? Daar moest ik eigenlijk gelijk weer aan denken! Hij ligt namelijk nu netjes op zolder…

Dezelfde stijl en kleur

hangmat

Maar omdat we al zoveel zitplekken hebben in de tuin, wist ik al dat de hangstoel hem niet ging worden! Maar ik wist wel dat ze van het merk Tropilex (waar de hangstoel ook van is) ook veel keuze hebben in hangmatten. Zo gezegd, zo gedaan! Ik besloot om voor een neutrale variant te gaan in dezelfde stijl als de hangstoel. Handig, want zo kan ik hem ook nog eens met de hangstoel combineren!

hangmat

Daarnaast koos ik ook voor een hangmatstandaard omdat er bij ons niet echt een mogelijkheid is om de hangmat aan een boom of paal te hangen en ik wilde het niet op de schutting gaan gokken… De standaard die ik gekozen heb, heeft dezelfde kleur als ons loungeset. Zo past alles goed bij elkaar!

Grappig hoe je ineens een heel ander sfeertje kan neerzetten op dezelfde plek hè? Ik ben in ieder geval weer helemaal happy met ons terras! Nu maar hopen dat er nog een flinke nazomer aankomt hihi…

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tropilex.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?