Een nieuwe hangstoel

hangstoel

Een van de eyecatchers in onze woonkamer is denk ik wel onze rotan hangstoel en inmiddels hangt ‘ie al bijna een jaartje te schitteren in de kamer. Voel je hem al aankomen? Ik zal ik niet zijn als ik ook dit item niet een keertje wil afwisselen. En zo begon mijn zoektocht naar een andere hangstoel…

En… Ik mag zelfs één van jullie ook blij maken met een hangstoel!

Tropilex hangstoel

hangstoel

Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij het merk Tropilex. Niet een geheel onbekend merk voor mij, want vorig jaar maakte ik ook al eens kennis met deze mooie hangmatten en hangstoelen (zie dit blogje). Alleen durfde ik het toen nog niet aan in mijn eigen huisje… Maar nu natuurlijk wel omdat we al een mooi plekje hebben voor de stoel.

Naturel kleurige hangstoel

hangstoel

Een van de dingen waar de nieuwe hangstoel voor mij aan moet voldoen, is dat ‘ie daadwerkelijk ook echt heerlijk zit. Maar ook het uiterlijk speelt een grote rol! Ik heb nog eventjes getwijfeld over een blauwe kleur, maar ben uiteindelijk toch voor een tijdloze kleur gegaan. Namelijk, naturel (hangstoel Trinidad natura).

En om de hangstoel een robuuste uitstraling te geven, kozen wij niet voor een metalen ketting maar juist voor stevig dik touw. Zo krijgt de hangstoel gelijk een heel ander effect. Grappig eigenlijk dat zo’n klein detail, toch echt een verschil kan maken! Zelf ben ik onwijs blij met deze hangstoel, want naast dat ie echt heerlijk zit/ligt, past hij ook onwijs goed in ons interieur! En geloof mij: ik breng er elke avond heel wat uurtjes op door. Zo fijn!

Win deze hangstoel

hangstoel

En zoals ik al vertelde, mag ik ook één hangstoel weggeven in samenwerking met Tropilex. Hoe maak je kans?

 1. Volg mij (@juudithhome) en Tropilex (@tropilex) op Instagram
 2. Tag twee vrienden die ook kans willen maken op deze hangstoel
 3. Extra kans: Repost deze foto met de hashtag #juudithhomehangstoel

Meedoen kan t/m 3 oktober 2017. Op 4 oktober maak ik de winnaar bekend via mijn Instagram Stories. Goodluck!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tropilex.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Lisanne
  1 oktober 2017 / 21:17

  Ik ben dol op je huis, je blogs én de hangstoel ♡ hihi we wagen een kansje daarvoor! Fijne avond -xxx-

  • judith-huls
   Auteur
   1 oktober 2017 / 21:21

   Awh, wat superleuk om te horen! Goodluck xx

 2. 2 oktober 2017 / 10:58

  Ik heb serieus een tijdje terug in een tuincentrum staan dromen bij een soortgelijke hangstoel, zo leuk! Moet je alleen niet helemaal springen om erin te komen? Hij lijkt zo hoog te hangen hihi…

  Ik zou trouwens echt bang zijn dat ik ga zitten en dat dan dat ding naar beneden komt..

  • judith-huls
   Auteur
   2 oktober 2017 / 12:17

   Oh meen je! Hij lijkt heel hoog te hangen omdat er geen gewicht inzit haha… Dus als je er in zit is ie gewoon laag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?