Ik ontdekte een nieuw designlabel

Woud Design

Van de meeste interieur designlabels heb ik wel eens gehoord. Maar van de week ontdekte ik WOUD Design. Een merk waar ik het bestaan nog helemaal niet vanaf wist en dat is niet zo gek want het designlabel bestaat pas sinds 2014. Maar één ding wist ik wel; het merk heeft producten die ik dolgraag aan mijn interieur zal willen toevoegen. 

En daarom laat ik jullie ook graag kennis maken met de design meubelen van WOUD. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?

1. Spiegel en klok in één

Woud Design

WOUD is een opkomen designlabel uit Denemarken. En dat is te zien aan alle ontwerpen, zo zie je functionaliteit en het minimalistische design veel terugkomen. Maar ook licht hout speelt een grote rol in hun collectie! En voor wie mij een beetje kent, weet dat ik echt een liefhebber ben van bovenstaande punten. Één van de producten die misschien wel het meeste praktisch is, is de Timewatch Spiegel. Het minimalistische design is namelijk een spiegel en klok in één. Ohh, ik zie hem al schitteren in onze slaapkamer…

2. Staande- en wandspiegel

Woud Design

Maar er is nog een spiegel die ik hoog op mijn wishlist heb staan! Namelijk de Barb Spiegel die ontworpen is door Martin Zanolin. Ook deze spiegel heeft twee functies. Je kunt hem namelijk gebruiken als staande spiegel en als wandspiegel. Stiekem heb ik ook voor deze spiegel al een plekje gedacht. Want hoe tof zal die staan in een van de vakken van de vakkenmuur in de woonkamer?

3. Plantenstandaard

Woud Design

En met de blijvende Urban Jungle trend kunnen we ook maar niet genoeg planten in huis hebben. Ik ben echt een liefhebber van mooie plantenstandaards (zoals je in deze post ook al kan zien) en ronde vormen. Laat deze standaard dan voor mij een perfect match zijn! En… hij is nog verkrijgbaar in de kleur blauw ook!

4. Blauwe tafellamp

Woud Design

Als we het dan toch over blauwe hebben… Dan heeft de petrol blauwe Tafellamp mijn hartje ook verovert. Door het holle statief schijnt het licht mooi naar voren. Ik denk dat dit lampje bij ons overal wel mooi staat! Op het tvmeubel, het bureau of op ons nachtkastje. Ik ben om!

5. Speelse bijzettafel

Woud Design

Last but not least is de Come Here Bijzettafel ook een van mijn favorieten. Het design van dit tafeltje vind ik zo leuk speels! Éen van de poten steekt namelijk door het tafelblad heen waardoor het dient als handvat! Is dat leuk of is dat leuk?

Welk item is jullie favoriet?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Myrthe
    17 oktober 2017 / 22:53

    Die plantenstandaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?