Plantenstandaard als troon voor je plant

Ferm Living plantenstandaard

Zoals ik in mijn vorige blogje vertelde, was ik van ’t weekend druk bezig met de woonkamer make-over. Zo heb ik de  is de witte muur ‘ingeruild’ voor een zandkleurige muur en vind je overal in huis blauwe accessoires. Maar ook mijn plantenvrienden mogen hierbij niet ontbreken…

Ik geef het niet graag toe, maar ik heb mijn planten de laatste tijd nogal verwaarloosd. Ik denk dat je mij gerust een slechte plantenmoeder mag noemen. Om het goed te maken, besloot ik dat het tijd werd om van een van de planten een ware eyecatcher te maken met de plantenstandaard van Ferm Living. En daarmee mag ik niet alleen een van mijn planten blij mee maken, maar ook een van jullie!

Nog meer blauw in huis

Hexagon pot Ferm Living

Blauw is altijd al mijn lievelingskleur geweest, maar ik durfde de kleur maar niet toe te passen in huis. Maar na wat wikken, wegen en het maken van een moadboard besloot ik dat blauw nog helemaal niet zo gek staat in huis. Sterker nog, het staat juist prachtig! Ik hou het wel graag subtiel. Namelijk met woonaccessoires zoals kussens en een plaid. Less is more! Maar daarmee is het plaatje nog niet compleet… Want nog steeds bleven de plantjes achter.  Daarom besloot een kijkje te nemen tussen de design vazen van Mister Design.

Ferm Living Hexagon pot

Al snel stuitte ik op de plantenstandaard van het merk Ferm Living en de daarbij behorende Hexagon (bloem)pot. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen en inmiddels is het geen geheim meer dat zij met dit merk behoort op mijn favorieten lijstje. Nog enthousiaster werd ik toen ik zag dat de plantenstandaard en pot allebei verkrijgbaar waren in het blauw!

De troon voor je plant

Het leuke van een plantenstandaard is dat je op deze manier kan spelen met planten in de hoogte. Eigenlijk krijgt de plant zo een soort ’troontje’. Deze standaard en pot vind ik juist zo mooi vanwege het strakke design wat zij hebben. Simpel, maar daardoor vallen ze juist op. En ik kan hem hier op verschillende plekken neerzetten. Zoals naast het tv-meubel in het licht of op een iets beschutter plekje achter de eettafel. Overal in de woonkamer staat hij hier mooi! Nog een leuk voordeel; doordat de plantenstandaard nu echt een eyecatcher is, vergeet ik de plant ook geen water meer te geven… Ik denk dat mijn Pannekoekenplant nu niet anders dan happy kan zijn met zo’n mooie troon en, een niet meer vergeetachtige, plantenmama.

Winnen

plantenstandaard

Via Instagram mag ik in samenwerking met MisterDesign een Ferm Living plantenstandaard L + bloempot Hexagon XL in een kleur naar keuze weggeven. Meedoen?

 1. Volg mij (@juudithhome) en MisterDesign (@misterdesignnl) op Instagram.
 2. Tag een vriend onder de foto die volgens jou ook een plantenstandaard + bloempot van Ferm Living verdient.
 3. Als extra kans: deel één van de foto’s uit deze blogpost met de #juudithhomeplantenstandaard en vergeet ons daarin niet te taggen!

Meedoen kan t/m dinsdag 21 februari. De dag daarna (22 februari) maak ik de winnaar bekend op IG. Goodluck!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 21:08

  Wauw super tof zijn ze! Echte toffe eyecatchers! Ik laat de winactie voorbij gaan want ik heb helaas nog niet mijn eigen huisje.
  Liefs,
  Evelien

 2. 15 februari 2017 / 22:10

  Dit wil ik wel winnen, ik vergeet ook vaak mijn plantjes en met zo’n mooie plantenstaander kan je ze toch niet vergeten. <3

 3. D Stevens
  16 februari 2017 / 11:53

  hey,

  heel mooie plantenhouder! Daar wil ik ook wel een exemplaar van.
  Ps klein DT-foutje in de tekst: verwaarloosD :-)

  • judith-huls
   Auteur
   16 februari 2017 / 12:06

   Ah dankjewel! Heb het gelijk aangepast. :)

 4. 19 februari 2017 / 10:01

  Wauw ze zijn echt mooi! Ik zou zoiezo gaan voor een gouden pot .. ik ben helemaal verliefd. Liefs Amanda @mijnhuisje_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?