Goede (blog)voornemens voor 2018

goede (blog)voornemens

Kan het nog? Ja? Happy new year! Inmiddels leven we alweer in week twee van 2018! Maar dat betekent niet dat het al te laat is om mijn goede voornemens met jullie te delen… Want toen ik mijn goede voornemens op persoonlijk gebied van vorig jaar nog eens doorlas, werd ik eigenlijk heel erg happy. Waarom? Omdat ik ze allemaal gehaald heb!

Dus… laten we dat dit jaar weer doen, alleen dan op bloggebied. Daarom deel ik mijn top 5 goede voornemens met betrekking tot mijn blog en ook een beetje voor Instagram. Zo weten jullie ook wat je in 2018 hier kan verwachten! :)

1. Meer kijkjes achter de schermen

Kiekjes en blogjes delen over mijn interieur vind ik onwijs leuk om te doen! Maar soms heb ik nog het gevoel dat er iets ontbreekt… Dat ik lang niet alles met een paar foto’s kan laten zien en vertellen. En dat vind ik jammer! Want wie mij een beetje kent, weet dat ik urenlang kan kletsen! Daarom lijkt het mij leuk om dit jaar juist meer te gaan met mijn Youtube kanaal. Ik ben natuurlijk vorig jaar al een beetje begonnen, maar wil het nu toch anders aanpakken! Wat kun je daarbij verwachten? Filmpjes van events waar ik heen ben geweest, (mini)make-overs van ons huisje, leuke interieur uitstapjes, shoplogs en misschien zelfs wel DIY’s. Stiekem vind ik het nog wel een beetje spannend, maar het lijkt mij een hele uitdaging!

2. Mijzelf ontwikkelen op het gebied van productfotografie

Zelf zie ik echt een verschil in mijn foto’s sinds ik een spiegelreflexcamera heb. Zo leuk om te zien hoe dit veranderd! Maar toch heb ik nog het idee dat ik nog lang niet alles uit mijn productfotografie haal. Daarom wil ik dit jaar investeren in een nieuwe lens zodat ik beter close-upjes kan maken. Dat belooft dus voor 2018 (nog) betere kiekjes :)

3. Persoonlijkere foto’s op mijn blog en Instagram

goede (blog)voornemens

Op mijn blog en Instagram ben ik vaak al heel erg persoonlijk! Maar toch heb ik een beetje het idee dat het ‘gezicht’ achter mijn blog en Instagramkanaal nog een beetje ontbreekt… Daarom wil ik nu meer foto’s gaan delen van mijzelf in ons huisje. Spannend! Want ik ben gewend om achter de camera te staan… hihi.

4. Een vast blogschema aanhouden

Het afgelopen jaar werkte ik al een beetje naar een vast blogschema toe. Maar in het begin van het jaar was daar totaal geen sprake van. Zo kwam het regelmatig voor dat er een paar weken geen artikelen verscheen. Maar dat wil ik niet meer! Daarom zal ik vanaf nu elke dinsdag en vrijdag een nieuwe blogje online zetten. In hoeverre dit lukt, (soms heb je nou eenmaal leuke primeurtjes)! Zo weten jullie ook wanneer jullie een nieuwe blogje kunnen verwachten. :)

5. (Meer) lifestyle met interieur combineren

Dit voornemen past eigenlijk bij mijn nummer drie. Want bij meer persoonlijkheid hoort ook meer lifestyle… En nee, je hoeft echt niet te schrikken! Ik ga heus niet ineens over fashion bloggen, want daar ben ik gewoonweg geen ster in! Wat kun je dan wel verwachten? Meer hotspots, reisjes en aanraders op het gebied van lifestyle (in combi met interieur). Ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Wat zijn jouw goede voornemens?

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 9 januari 2018 / 16:01

  Happy new year! Heel veel geluk en dat al je doelen en goede voornemens uit mogen komen:)

  • judith-huls
   Auteur
   9 januari 2018 / 16:13

   Happy new year to you too! Lief van je!

 2. 11 januari 2018 / 08:56

  Leuk meis! Ik hoop voor je dat al je mooie voornemens uit gaan komen.

  Liefs Kelly x

  • judith-huls
   Auteur
   12 januari 2018 / 23:22

   Aaawh! Lief van je meis! X

 3. 14 januari 2018 / 12:10

  Jaaaa ik hoopte al op meer youtubefilmpjes! Ik was stiekem af en toe al je kanaal aan het checken en teleurgesteld als er niks nieuws op stond hihi

  • judith-huls
   Auteur
   14 januari 2018 / 21:17

   Meen je! Wat lief! Er komt weer nieuwe content aan! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?