H&M Home voorjaarscollectie: Spring Cleaning

H&M Home voorjaarscollectie

H&M Home blijft mij de laatste tijd maar verbazen met hun prachtige collecties! Ook de voorjaarscollectie van 2018, genaamd Spring Cleaning is weer om jaloers op te worden. Niet heel gek dat ik dan ook helemaal enthousiast word, en daarom wil ik hem maar al te graag met jullie delen! 

Als je van Scandinavisch, minimalistisch, pastelkleuren en naturellen houdt, dan kan ik je beloven dat deze collectie ook iets voor jou is. Ik durf te wedden dat we allemaal vrolijk worden van deze items! Zelfs ik… met mijn blauwe interieur… ;)

Zachte kleuren en fijne stoffen

H&M Home voorjaarscollectie

Dankzij de zachte kleurtjes en de fijne stoffen van de Spring Cleaning collectie haal je de lente in een handomdraai in huis. De kleuren die je in deze voorjaarscollectie van de H&M veel terug ziet komen zijn zachtroze en aardetinten. Mooi! Want zo creëer je gemakkelijk een heldere, frisse en chique uitstraling in huis.

H&M voorjaarscollectie 2018

Natureltinten met andere kleuren

H&M Home voorjaarscollectie

En voor iedereen die denkt; roze is toch niks voor jou? Geloof mij, ook ik kom aan mijn trekjes, want er zijn genoeg naturel tinten terug te vinden die perfect te combineren zijn met blauw. Maar natuurlijk kun je deze naturellen ook prima combineren met grijs, groen of zwart. Voor ieder wat wils dus!

Wat vind jij van de H&M Home voorjaarscollectie?

*Beeld; H&M

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 08:54

  Wauw! Wat een mooie nieuwe collectie, ik vind h&m home altijd erg leuk ❤
  Liefs,
  Evelien

  • judith-huls
   Auteur
   12 januari 2018 / 23:22

   Hihi! Ik word hier ook helemaal blij van! XO

 2. Stefanie
  12 januari 2018 / 12:48

  Ziet er prachtig uit!

  • judith-huls
   Auteur
   12 januari 2018 / 23:22

   Jaaa! Lekkere frisse tinten ♡

  • judith-huls
   Auteur
   12 januari 2018 / 23:21

   Zal bijna roze in huis nemen… haha!

  • judith-huls
   Auteur
   12 januari 2018 / 23:21

   Jaaa te gek he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?