Een lamp van eierdoosjes

Nog niet zo lang geleden heb ik de kleuren in de woonkamer veranderd. Zo besloot ik om zachte natureltinten toe te voegen in de woonkamer. Onze huidige (witte) tafellamp op het tv-meubel paste daar prima bij, maar toch viel die lamp een beetje in het niks door de witte muur. Maar ik liet hem nog een tijdje op zijn plekje staan.

Toch zat mij die lamp niet lekker. Herken je dat (twijfelachtige) gevoel? Ik besloot een kijkje te nemen op het internet tussen de tafellampen en stuitte toen op de Trash Me lamp. En tja, ik was gelijk om door de strakke vormen en het uiterlijk die deze lamp heeft.

Eierdoosjes

Toen ik even verder las in de beschrijving van de Trash me lamp van &Tradition, kwam ik erachter dat de lamp ontworpen is door de designer Victor Vetterlein en de lamp echt een verhaal heeft. Zo worden voor deze lamp de grijzige eierdoosjes vermalen en in een mal geperst. En uiteindelijk vormt dat dan de buitenkant van deze lamp. Hoe tof! Nu ik dit wist, was ik al helemaal om…

Bordeauxrood, zwart, grijs en wit

Want wie kan er nou zeggen dat je een lamp bezit gemaakt van eierdoosjes? Nou… ik! Ik bestelde de Trash Me lamp met een bordeauxrood snoer. Een keertje wat anders dan zwart of wit. En laat dit kleurtje nou helemaal ‘in’ zijn dit jaar. Win-win-situatie toch?

Om ervoor te zorgen dat deze mooie lamp de eyecatcher blijft op ons tvmeubel, stylede ik het plekje af met een paar kleine woonaccessoires. Namelijk de zwarte glazen boxjes, een paar boeken, een vaasje en twee muurhangers. De zwarte accessoires in combinatie met het witte tvmeubel en de grijze lamp zorgt zo voor een mooi contrast zonder teveel poespas. En misschien nog wel belangrijker; de lamp steelt hierin toch wel de show. ;)

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. Carolina
  10 februari 2017 / 17:48

  Wat een leuk vloerkleed! Waar is die van?

  • judith-huls
   Auteur
   10 februari 2017 / 22:48

   Dankjewel! Ik heb eerlijk gezegd geen idee… Heb hem namelijk tweedehands gekocht via Marktplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?